Black Friday: Online shoppen met korting!

Ik kan mij al helemaal verheugen op de tijd die komen gaat: gezelligheid met familie, borrels met vrienden,  vele diners, cadeaus en vooral heel veel liefde. De decembermaand is een feestje! Maar met al die leuke afspraken en etentjes zijn het ook behoorlijk dure weken en omdat ik besparen op dingen waar je blij van wordt grote onzin vind, moeten we gewoon slim te werk gaan.

Shoppen met korting

Met slim te werk gaan bedoelen we eigenlijk gewoon dat we moeten shoppen met korting, want zo hoeven we niet in te leveren op onze feestoutfit, kerstversiering of de cadeaus voor onze geliefden en blijft onze portemonnee ook nog een beetje gevuld. Wel zo fijn, want anders beginnen we 2017 meteen zo krap bij kas en daar houden we niet van.

Amerika weet hier gelukkig alles van en daarom (oké, misschien heeft het ook een wat andere reden) hebben zij Black Friday in het leven geroepen. De dag na Thanksgiving is bijna iedereen vrij van werk en start het seizoen van de kerstaankopen.

Deze dag wordt ook steeds bekender in Nederland en dus kunnen wij ook het hele weekend shoppen met korting. Voor je sinterklaas- of kerstcadeaus, voor je feestoutfit of voor de versiering in huis; bij HEMA geldt het hele weekend 15% korting op alles online! Gebruik hiervoor de code hema15%. Meer informatie vind je hier.

Mijn persoonlijke favorieten

shop met korting

Ik heb een groot zwak voor ongeveer alle notitieboekjes van HEMA, maar vooral met de Happyness Planner ben ik erg content. Iedere dag noteren wat jou blij maakt en je hebt een overzicht vol happy momenten, hoe leuk! Daarnaast vind ik kaarsen onmisbaar in deze tijd want ze zorgen voor een flinke dosis gezelligheid in huis. En hoe cute zijn deze items met kerstboompjes en rendier? Tot slot ben ik verliefd op alles met een marmer print en dus ook op deze kaarshouder en plateau.

KLIK HIER OM NAAR DE WEBSHOP VAN HEMA TE GAAN!

Nog inspiratie nodig voor je interieur? Marlou deelt haar nieuwst aanwinsten hier met je!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
bikerboots
Waarom je bikerboots moet hebben

Oke oke, niets moet, laten we dat voorop stellen. Maar bikerboots (nee, geen bierboots lieve Macbook) zijn wel dé laarsjes...

Sluiten