Zo krijg jij het stralende haar van Blake Lively

Blake Lively, onder velen ook wel bekend als Serena uit Gossip Girl, is echt dé it-girl van dit moment. On- en offset ziet ze er echt altijd prachtig uit en draagt ze de leukste outfits. Maar wat ons ook altijd opvalt is haar prachtige bos haar wat echt altijd lijkt te stralen. Wij gingen op onderzoek uit naar het geheim achter Blake Lively haar prachtige haar en delen dit graag met jullie.

blake-lively

Kapsel

De stylist van Blake Lively op de set van Gossip Girl was Jennifer Johnson en zij creëerde altijd die prachtige krullen in Blake haar haar. Jennifer Johnson onthult hoe ze die sexy beach krullen elke dag in Blake haar haar kreeg.

Stap 1: Cleanup Crew
Was je haar met shampoo en conditioner. “Ik gebruik ongeveer twee keer per week een maskertje in Blake haar haar. Haar haar wordt elke dag gestyled voor de serie en daarom moet het wel een hoop hitte doorstaan.”

Stap 2: Root Cause
Terwijl het haar nog nat is spuit je de puntjes in met David Babaii Bohemin Beach Spray. “Deze beach spray plakt niet en geeft Blake een hoop volume bij de haar aanzet. Dan til ik het haar omhoog met de Mason Pearson borstel en föhn ik de haar aanzet droog om volume te creëren.”

Stap 3: Make Waves
“Als het haar droog is wikkel ik zo’n 5 cm haar om een krultang. Houd de krultang verticaal en wikkel het haar eromheen, waarbij je zo’n 1 cm uit de krultang laat. Aan de zijkanten van het hoofd draai je de krullen naar buiten. Aan de achterkant van haar hoofd draai ik de krullen in verschillende richtingen zodat het haar niet één grote krul wordt.”

Stap 4: End Game
Wrijf een klein beetje olie tussen je handen en ga door de puntjes van je haar. Vermijd hierbij de aanzet van het haar. Blake heeft een hoofd vol met haar en ik gebruik echt maar een heel klein beetje. Als je een beetje droge of dode punten hebt zorgt een beetje crème er altijd voor dat het er weer gezond uit ziet.”

Stap 5: Bun Time
Gebruik je vingers in plaats van een borstel of kam en trek het haar in een losse knot en zet dit vast met een grote haarspeld. “Blake zit met deze knot in haar haar terwijl haar make-up wordt gedaan. Deze 30 minuten helpen het haar om goed te gaan zitten en de krullen wat losser te maken.”

Stap 6: Extra Volume
“Nadat ik haar haar uit een knotje haal borstel ik het door met de Mason Pearson borstel. Ik til het haar dan nog even op en borstel wat naar beneden, net alsof het toupeert. Zo komt er nog extra volume in.”

Highlights

Naast haar prachtige krullen heeft Blake Lively ook nog eens een super mooie haarkleur. Het is een beetje goudblond met hele subtiele, glanzende highlights. Natuurlijk willen wij ook het geheim hier achter weten en dat hebben we ontdekt! Blake maakt namelijk gebruik van de Préférence Glam Highlights van L’OréalParis. “Met Préférence Glam Highlights is het heel makkelijk zelf de meest glamoureuze haartrend voor elkaar te krijgen. De prachtige highlights zijn fashionable, geven je haar overall een heldere glans, zonder dat het ‘ouderwets’ of streperig wordt. Deze nieuwe kleuring is een must voor alle glamourgirls.” aldus haarkleurexpert Christophe Robin van L’Oréal Paris.

blake-lively

Tot nu toe waren er twee mogelijkheden om thuis highlights te creëren: met een cap en folie of een applicator. De technieken kunnen echter zorgen voor zichtbaar streperige, zebra-achtige highlights. L’Oréal Paris brengt daar verandering in en heeft in samenwerking met de haar expert een speciale driefasen borstel ontwikkeld, zodat je een mooie mix van subtiele highlights kunt creëren.

De highlights aanbrengen is super makkelijk met dit borsteltje:

blake-lively

Stap 1: Borstel het haar, verdeel het in twee delen en verdeel het product gelijkmatig over de drie delen van de expert borstel.

Stap 2: Breng met de borstel het product aan, beginnend bij 1cm vanaf de haaraanzet.

Stap 3: Borstel vervolgens in één beweging richting de punten en herhaal dit.

Er zijn twee soorten van de Glam Highlights, voor blondines en voor brunettes.

Klik hier om naar de site van L’Oréal Paris Préférence te gaan.

Reageren

Your email address will not be published.