Blog: SuperTrash event en outfit

Afgelopen week was ik uitgenodigd door SuperTrash voor hun Blogger Style-Off Event in het Conservatorium hotel in Amsterdam. In het luxe penthouse werd ik samen met een stuk of vijftien andere bloggers ontvangen met luxe hapjes en heerlijke cocktails. Vooraf mochten we in de webshop een outfit samenstellen en deze hingen allemaal voor ons klaar. In de slaapkamer van de suite kon iedereen haar outfit aantrekken en daarnaast mochten we mooie bijpassende accessoires uitkiezen om de outfit mee af te stylen. De nieuwe Spring / Summer collectie is super mooi en veelzijdig. Naast veel poedertinten bevat de collectie ook opvallende print items en mooie kleuren.

We werden geïnterviewd voor het SuperTrash magazine en op de foto gezet met onze outfit. Na afloop gingen we niet alleen met een geweldige outfit naar huis, ook kregen we een leuke goodiebag mee. SuperTrash heeft alle foto’s op Facebook gezet en de bezoekers mogen stemmen op hun favoriete look. Klik hier voor de foto’s en vergeet natuurlijk niet op mij te stemmen ;) Je maakt kans op een shopping voucher van € 250 !

Er waren veel bekende bloggers aanwezig en ik had Sharon van My-Jewellery meegevraagd (rechts op de foto hierboven met Ellen van Fashionchick en NSMBL’s Laura). Thuis heb ik nog een aantal foto’s geschoten van alle items die ik droeg tijdens het SuperTrash event. Ik was meteen verliefd op de Fringe Jacket en koos gladiator pumps in bijpassende kleur (die trouwens heerlijk lopen!). Om de outfit toch casual te houden koos ik voor een mooie lichte jeans en ik heb een aantal mooie accessoires uitgezocht om de outfit af te maken.

Clutch: € 69,95 | Oorbellen: € 15,00 | Ketting: € 29,95 | Pumps: € 149,95

 

Top: € 109,95 |  Oorbellen: € 15,00 | Ketting: € 29,95

Clutch: € 69,95

Fringe Jacket: € 169,96

 Jeans: € 109,95

Klik hier om de looks van de andere bloggers te zien en te stemmen en maak kans op 250 euro shopping money!

Shop jouw favoriete Spring outfit in de webshop van SuperTrash. 

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
aztec shorts
Blogger Battle #1: Aztec Shorts

Ook deze maand doen er drie fashion bloggers mee aan onze Blogger Battle: Debbie, Anouk en Nesrin. De bloggers krijgen...

Sluiten