Blogger Battle #2: Animal Sweater

Voor deze tweede Blogger Battle ontvingen de fashion bloggers een legergroene Animal Sweater van The Sting. Nathalie, Judith en Floor combineerden de sweater met zebra print elk op hun eigen manier en dit zorgt voor 3 super leuke looks. Judith besloot zelfs om de trui andersom te dragen zodat de tekst ‘Wild’ op haar rug staat. We zijn benieuwd wie volgens jullie deze sweater het beste combineert. Bekijk alle looks en stem op je favoriet!

De outfits van de Fashion Bloggers:

Blog: Jade Pillar

Sweater: The Sting, Broek: H&M, Hakken: Zara.

“Ik probeer altijd te gaan voor balans. Dit is een opvallende trui met een opvallende tekst, waardoor hij verder weinig nodig heeft. Vandaar dat ik hem combineer met een rustige maar ook stoere boyfriend jeans en simpele vrouwelijke hakken. Een casual outfit voor een relaxte dag!” 

Blog: My Own Vogue World

Sweater – The Sting, Rok – Urban Outfitters, Cut-out laarsjes – New Look, Clutch – Primark, Horloge – Casio

“Meteen toen ik deze sweater ontving wist ik dat ik ‘m andersom ging draaien. Met op mijn rug de letters ‘WILD’, gecombineerd met mijn zwarte rok en cut-outs boots. Een ietwat stoerdere look voor mijn doen, maar toch ‘eigen’ gemaakt door het met vrouwelijke accessoires af te maken.”

Blog: Curls and Bags

Schoenen – Converse, Sweater – The Sting, Shortje van Shana en de tas en hoed van H&M.

“Deze trui vind ik erg geschikt voor de winter maar ook heel leuk als je toch nog blote benen wil dragen op een dag dat het net warm genoeg is hiervoor! Een leuk shortje past perfect bij deze trui en met Converse sneakers kan je nooit iets misdoen. Ik werk het af met een hoed die dezelfde kleur heeft als mijn schoenen om mijn look bij elkaar te doen passen.”

Wie wint volgens jou deze battle? Laat je stem weten en vergeet deze niet te motiveren door een reactie achter te laten!

Sorry, there are no polls available at the moment.

Eerdere blogger battle’s gemist? Klik hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Trend Report: Exotic Grunge

Met de najaarscollectie die zo langzamerhand al de winkels vult, mogen we ook alweer een heel klein beetje wegdromen over...

Sluiten