Blogger Battle #3: A First Date

Wat trek je aan naar een eerste date? Dat is de vraag die fashion bloggers Daphne, Joyce en Hermina kregen voor de Blogger Battle van deze week. Daphne en Joyce kozen er beide voor om skorts te dragen. Mocht je nog niet bekend zijn met deze trend, dan moet je even dit leuke Street Style report bekijken. De bloggers droegen voor deze First Date alle drie hakken maar de rest van de outfits zijn weer uiteenlopend. Wie o wie wint volgens jou deze week onze Battle? Bekijk de looks hieronder en stem op je favoriet! Vergeet niet om ook even je motivatie achter te laten want het is natuurlijk wel zo leuk dat je de bloggers laat weten op wie je stemt en waarom.

Blog: www.hermina.nl

Top: eBay – strikje: van het topje – broek: Newyorkfashion – schoenen: H&M

“Bij een ´first date look´ vind ik het belangrijk dat je outfit je eigen persoonlijkheid uitstraalt. Ik vind mezelf een lief karakter hebben, vandaar een schattig peplum topje met een strikje in mijn haar.” 

 

Blog: www.chocolatechipcouture.com

oversized tee – H&M // mini skort – Zara // cutout heels – Zara // chunky ketting – H&M // duotone tas – Zara

“Bij A first date denk ik aan een comfortabele, maar toch erg vrouwelijke outfit. Een heerlijk zittende oversized tee samen met een korte short/skirt, super handig als je even niet oplet hoe je zit! Een paar heels in dezelfde kleur als de skort en een felgekleurde tas voor een beetje pop of color.”

Blog: www.mydubio.com

 

Skort Zara – Trench H&M Trend – Shirt Avelon – Hakken Topshop – Tas Zara

“Mijn laatste first date is alweer 7 jaar geleden, dus het werd weer eens tijd ;) Hoewel ik me niet snel op mijn gemak voel in iets korts gecombineerd met hakken (iets met starende mensen en fluitende jongens), zou ik deze outfit zeker aantrekken naar een first date. Dress to impress! Om te voorkomen dat het allemaal te bloot wordt, heb ik het gecombineerd met een slouchy shirt en trench. Nu alleen nog mijn vriend overtuigen dat die eerste date alweer te lang op zich heeft laten wachten!”

Sorry, there are no polls available at the moment.

 

Laat hieronder je motivatie achter en klik hier voor de eerdere Blogger Battles. Je kunt de hele maand blijven stemmen op alle battle’s.

Meer winnaars van onze Battle’s en andere leuke fashion bloggers zien? Klik hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Trend Kleurrijke Clutches
Trend Report: Kleurrijke Clutches

Wij vrouwen gaan bijna nooit de deur uit zonder onze vaste en vertrouwde accessoire, de tas. Voor iedere gelegenheid die...

Sluiten