Blogger battle: Arm Candy

We gaan weer van start met een gloednieuwe Blogger Battle! Drie fashion bloggers kregen de uitdaging om de stalen schakelarmband van Lucardi op een juiste manier te stylen. De opdracht? Maak van deze Lucardi armband de mooiste ‘arm candy’ in combinatie met andere sieraden. Natuurlijk ging het niet alleen om de juiste sieraden bij elkaar te matchen maar zal er ook gelet worden op het totaal plaatje. Daarom vind in de afbeeldingen van alle drie de bloggers ook een overall look. Deze look moet het beste passen bij de armband. Klaar voor een nieuwe Blogger Battle? Vergeet niet om op jouw favoriete blogger te stemmen straks!

De Lucardi stalen schakelarmband

lucardi-armbanden

Lucardi stalen schakelarmband zilver €29,99 | Lucardi stalen schakelarmband rosé  €29,99

Blogger Battle: Lindsey

lindsey-beljaars

Lindsey heeft er bij deze look voor gekozen om zachte pastelkleuren te combineren met de rosé kleuren die terug komen in haar horloge en de stalen schakelarmband. De overall look van Lindsey is klassiek en stijlvol. De high skirt wordt geaccentueerd met een smalle riem. De gesp van deze smalle riem match met de rosé kleuren in haar sieraden.

Blog: Lindsey Beljaars

Blogger Battle: Nina

nina-koch

Nina heeft er bij haar look voor gekozen om het simpel en stijlvol te houden. De herfstsfeer en bruine kleuren zorgen voor eenheid en rust. Dit is terug te zien in haar gehele look. Het Daniel Wellington horloge past perfect bij haar rosé kleurige schakelarmband.

Blog: Simplynspecial

Blogger Battle: Tessa

tessa-nelissen

In deze look van Tessa wordt een heerlijk warme faux fur jas gecombineerd met gouden sieraden. Niet alleen heeft Tessa de armbanden met elkaar gecombineerd maar zijn er ook aan de oorbellen gedacht!

Blog: Lucy Tess

Dit waren de drie kandidaten voor deze Bloggers Battle! Is er één fashion blogger die jouw favoriet is? Stem dan hier onder in onze poll.

Uitslag

Deze battle is afgelopen! Tessa heeft gewonnen met 38 % van de stemmen, gefeliciteerd!

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Snaps van de redactie #1

Hi girls! We hebben een leuke mededeling! Want *tromgeroffel* vanaf deze week zal een nieuwe rubriek van start gaan: Redactie...

Sluiten