Blogger Battle: Birkenstocks

EDIT: De winnares van de Blogger Battle is geworden……. Tara van The Profashional! Ze heeft gewonnen met 55% van de stemmen. Gefeliciteerd Tara, en bedankt voor het stemmen allemaal!

Het is weer tijd voor een nieuwe Blogger Battle op Follow Fashion! Dit keer gaan Tara van The Profashional en Iris van RunWithFashion de strijd met elkaar aan door het creëren van een outfit met de Arizona Birkenstocks, beschikbaar gesteld door Ziengs! We zien de Birkenstocks heel veel in het straatbeeld en ook steeds meer grotere bloggers dragen ze. Groot gelijk, want ze zitten super comfortabel!

Kijk mee naar de outfits van Tara en Iris:

Blogger-battle

Op wie stem jij?

  • Tara (55%)
  • Iris (45%)
Laden ... Laden ...

 

Tara van The Profashional

Tara-BB

Blog: TheProfashional

Tara is 21 jaar, woont in een klein dorpje en studeert communicatie. Op The Profashional schrijft ze over een van haar grootste passies: mode. Haar doel is om haar lezers te inspireren met haar outfits en artikelen en daarnaast schrijft ze over trends, shows en evenementen.

Ze draagt Birkenstocks van Ziengs, een zonnebril van H&M, een jasje van Zara, een T-shirt van H&M en een broek van Primark. 

Iris van RunWithFashion

Iris-BB

Blog: Runwithfashion

Iris is 24, studeert en woont in Leiden en blogt over fashion, gezond leven en sporten. Ze houdt van fotograferen en staat zelf ook graag voor de camera.

Ze draagt Birkenstocks van Ziengs, een pantalon van Costes, een witte tanktop van Vila en een blazer van de H&M. De ketting komt van I Am en de tas is van Marc Picard. 

Welke outfit vind jij het leukst?

Breng je stem uit in de poll bovenaan het artikel!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Friday Favourite: Meerdere oorbellen

Een tijdje ben ik al gek op meerdere oorbellen in je oor, ofwel oorpiercings. Het lijkt wel alsof ik tegenwoordig...

Sluiten