Blogger Battle: Cocktail Party

Deze week kregen de bloggers de uitdaging om een outfit voor een Cocktail Party te creëren. Joyce, Hermina en Daphne zijn wel in voor een feestje en dit resulteerde in drie totaal verschillende looks. De bloggers laten hun eigen stijl goed naar voren komen en gebruikten hiervoor de items uit eigen garderobe. Wie wint deze battle volgens jou? Bekijk alle outfits en stem op je favoriet!

Blog: www.mydubio.com

Trui Theyskens Theory – Rok Studio Ruig – Hakken Balenciaga

“Cocktail: mmm, een lastige! Ik besloot uiteindelijk dichtbij mezelf te blijven en koos voor deze mesh trui met volume, rok met leren onderkant (en geweldige rits achterin waardoor je een back slit kan creëren) en hakken die ik twee jaar geleden met 70% korting kocht (beste sale score ever). Ik hou van contrast in mijn outfit: een cap met hakken, losse trui met leren broek; zolang er maar een goede balans ontstaat. Een mooi zijden jurkje aantrekken, is dan ook niks voor mij. Ik ben juist verliefd geworden op fashion door de uitdaging je eigen stijl (in mijn geval: minimalistisch) niet te verliezen en altijd net die ene twist toe te voegen die de outfit interessant maakt!”

Blog: www.chocolatechipcouture.com

strapless top – Primark halflange kanten rok – Zara sandalen met hoge hak – Zara riem – vintage stackable ringen – H&M

“Het eerste wat in mij opkomt bij het thema ‘Cocktail Party’ zijn hoge hakken en een jurkje, alhoewel ik dit een super mooie en klassieke combinatie vind wilde ik graag net even van het geijkte af en koos voor deze chique rok in een mooie stof en lengte samen met een laag uitgesneden strapless top. De hakken konden niet ontbreken en aangezien het weer het zeker toelaat koos ik voor deze open teen sandaal met dubbele bandjes.”

Blog: www.hermina.nl

Jurk : Nelly – Tasje: Paris –  Schoenen : Uit Duitsland

“Zwart, roze en wit blijven mijn favorieten kleuren. Zo te zien heb ik hierdoor mijn eigen thema gecreëerd tijdens de battles, haha. De kleuren stralen iets schattigs en liefs uit. En om de outfit helemaal af te maken heb ik er high heels aan toegevoegd. Jammer dat ik ze niet zo mooi op beeld kreeg, maar er zitten strass steentjes op! ” 

Sorry, there are no polls available at the moment.

Laat hieronder je motivatie achter en klik hier voor de eerdere Blogger Battles. Je kunt de hele maand blijven stemmen op alle battle’s.

Meer winnaars van onze Battle’s en andere leuke fashion bloggers zien? Klik hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
essence gel nails at home
Nieuw: Essence Gel Nails at Home

Je ziet ze momenteel overal opdoemen: de gelnagelsets voor thuis. Een geweldige uitvinding die het beste van twee werelden combineert:...

Sluiten