Blogger Battle: Festival Outfit

Voor de laatste battle van deze maand kregen de fashion bloggers het thema “Festival” mee. Aan hen de uitdaging om met items uit hun eigen garderobe de leukste festival outfit te creëren. Lisa koos voor een stoere Black & White look terwijl Sara juist ging voor een romantische look met een bloemenkrans. Rosa draagt een mooie witte lace tops, sneakers en opvallende arm candy. Wat een leuke outfits allemaal, om spontaan zin te krijgen in een leuk festival! Bekijk de looks hieronder en stem voor de laatste keer deze maand op jouw favoriete blogger.

festival outfit

Blog: rosafashionsportsandmore

“Ik ga naar een zomerfestival;-) Ik kies daarom voor een spijkershort met een topje van wit kant. Ik draag mijn Converse omdat deze lekker lopen en in het gras zijn hakken nou niet zo handig;-) Ik maak mijn outfit compleet met een ketting, leuke kleurige armbandjes, horloge, zelfgemaakte loom bandjes en een vrolijk bohemian tasje. En een zonnebril is natuurlijk ook een absolute must-have op een zomerfestival.”

Top: H&M | Short: Pieces| Shoes: Converse | Necklace: Hema | Bracelets: Raw Sugar  | Watch: Ikki | Bohemian Gypsy clutch: Raw Sugar | Sunglasses: Hema

festival outfit

Blog: www.llittleblonde.com

Een high waisted short is voor mij het ultieme festival Item. Daarop draag ik een transparante top to show some skin. Ik ben voor comfortabele schoenen gegaan want op hakken kan ik niet dansen heel de dag haha. Dus deze cut out boots zijn de perfecte optie. De mirrored zonnebril geeft de look een extra Boho touch.” 

Shorts: H&M | Top: Mango | Cut out boots: Invito | Zonnebril: Zara | Bag: Zara

 

festival outfit

Blog: This is not another blog

“De opdracht voor de derde battle is absoluut mijn favoriete thema tot nu toe, ik houd van de zomerse festival-outfits! Ik heb gekozen voor dichte schoenen om te voorkomen dat ik de rest van de dag bij de EHBO door kan brengen als iemand met minder geavanceerde dancemoves op mijn tenen is gaan staan. Samen met een zwierig rokje en vrolijk gekleurd shirtje perfect om de hele dag dansjes te doen in het zonnetje. Plus natuurlijk het bekende bloemenhaarbandje dat aan alle kanten “ik ga naar een festival” schreeuwt. Ach, een beetje cliché is oké toch?”

Top – Zara | Rok – Oasap | Tasje – Vintage | Schoenen – Oasap | Armband – Vintage | Bloemenhaarbandje – DIY

Sorry, there are no polls available at the moment.

Vorige blogger battle gemist? Klik hier.

Ook een keer mee doen aan onze Blogger Battle? Meld je aan voor het Follow Fashion Blogger Network en stuur een mail naar blog@followfashion.nl om je op te geven voor de Battle.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
stijl marilyn monroe
In de stijl van Marilyn Monroe

Er is niks zo fashionable als oud Hollywood. De glamour en klasse van deze iconen zijn tijdloos. Wie kent er...

Sluiten