Blogger Battle: First Date

Graag stel ik jullie voor aan Annette, Thoya en Tara. Deze drie bloggers strijden in augustus om de titel ‘Fashion Blogger of the Month’ in onze Blogger Battle. Zij krijgen in totaal drie uitdagingen en we starten deze week met een outfit voor een ‘First Date’. Wat draag je naar een eerste afspraakje met een potentiële nieuwe lover? Dat laten de bloggers deze week zien. Welke outfit vind jij het meest geslaagd? Stem op je favoriet!

first date battle

Blog: www.Fashionnette.nl

“Ik heb voor de Blogger Battle voor deze outfit gekozen, omdat het precies mijn style is. Ik draag veel zwart en daarom zou ik zoiets naar een first date aantrekken. De outfit is gewoon helemaal ‘Annette’.” 

first date battle

Blog: www.theprofashional.com

“Op een eerste date is het belangrijk dat je een goede eerste indruk maakt. Maar je date moet niet de indruk krijgen dat je uren hebt gedaan over je look. Daarom heb ik gekozen voor een outfit waar zeker over nagedacht is, maar nonchalant oogt en comfortabel zit. De hoed geeft iets extra speels aan de outfit. Als enige sieraden heb ik voor subtiele ringen gekozen, zilver- en goudkleurig bij elkaar. Mijn nagels heb ik wit gelakt, matchend bij de outfit. “

first date battle

Blog: www.lethelle.com

“Toen ik het thema First date hoorde dacht ik zelf terug aan mijn First date. Ik weet nog dat ik toen dacht dat het niet over the top moest zijn maar natuurlijk wel zijn aandacht moest trekkenJ. Nu spreek ik alweer over jaren geleden en de outfit die ik nu heb uitgekozen is een moderne versie van de outfit die ik toen droeg. Ik wou het classy maar simpel houden met een vrouwelijke touch, daarom heb ik gekozen voor een classy  zwart A-line jurkje. Omdat het jurkje vrijwel simpel is heb ik het gestyled met mijn gladiator heels waardoor het wat speelser wordt en niet de saaie kant op gaat.”

Sorry, there are no polls available at the moment.

Wij zijn natuurlijk ook benieuwd waarom je jouw stem op deze blogger uitbrengt. Laat daarom even een reactie achter hieronder! Vorige blogger battle gemist? Klik hier.

Ook een keer mee doen aan onze Blogger Battle? Meld je aan voor het Follow Fashion Blogger Network en stuur een mail naar blog@followfashion.nl om je op te geven voor de Battle.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
beauty uitjes
10 X De leukste beauty uitjes

Wat is er heerlijker dan jezelf (of iemand anders) verwennen met een lekker beauty dagje? Even genieten in de sauna,...

Sluiten