Blogger Battle: Girls Night Out

We zijn al weer toegekomen aan de laatste Blogger Battle deze maand en we hebben een super leuk thema voor de meiden bedacht: Girls Night Out! Niks is heerlijker dan met je vriendinnen af te spreken, je lekker op te tutten en wijntjes te drinken. Voor zo’n avond heb je natuurlijk wel een goede outfit nodig en daarom vroegen wij Aniek, Britt en Nathalie om ons wat inspiratie te geven. Aniek ging voor een opvallende glitterbroek in combinatie met een leren biker jacket en laarsjes. Britt ging voor een strakke skinny en droeg daarbij een mooie ruffle top en Nathalie koos voor zwarte shorts en een zwarte blouse, maar droeg als opvallend item neon-gele sandaaltjes.

battle-aniek

Blog: fabuliciousgirl.com

Top H&M Broek Isabel Marant pour H&M Jacket Zara Clutch Bershka Heels H&M

” A girls night out. Dan denk ik aan een gezellige avond met vriendinnen op een terras. Qua outfit kun je dan uitpakken, dus mijn Isabel Marant broek is de perfecte kandidaat. Omdat het echt een statement broek is, houd ik de rest rustiger. Ik houd wel van humor in mijn outfits, vandaar deze top met grappige tekst. Past perfect bij een fashionblogger, right?”

battle-britt

Blog: brittamaxime.com

”Een avondje uit met de meiden, eens in de zoveel tijd doen we het weer. Hartstikke gezellig, maar wat doe je aan? Wij, vrouwen, kunnen enorme twijfelaars zijn en roepen voor zo’n avond ook vaak dat we he-le-maal niks in de kast hebben hangen. Onzin natuurlijk! Je wilt er graag verzorgd en chic uitzien, maar niet overdressed. Daarom mijn keus: een leuke blouse/top, een mooi leren jasje en toch een paar hakken! Ik voel me comfortabel en zie er toch ook feestelijk uit!”

battle-nathalie

 Blog: www.nathalie-kemna.nl

 

 

Sorry, there are no polls available at the moment.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
denim-bleken
DIY: denim bleken

Denim blijft gewoon hip en naast de normale spijkerbroek hebben velen van ons nu ook een ander hip denim item...

Sluiten