Blogger Battle: Maxi rok combineren

Een maxi rok combineren. Dat was de uitdaging voor de Blogger Battle van deze week. De bloggers konden kiezen tussen een zwarte of een grijze maxi rok met split en mochten deze combineren op hun eigen manier. Maxi rokken zijn dé het van deze zomer en mag dan ook eigenlijk niet ontbreken in je kledingkast. Dat je er verschillende kanten mee op kunt laten Lisa, Sara en Rosa deze week zien. Een maxi rok combineren is wat hun betreft niet moeilijk. Rosa droeg haar luipaard slip ons onder haar rok terwijl Lisa ging voor classy high heels. Sara draagt haar maxi rok in combinatie met haar witte crop top en opvallende sandaaltjes. Wat een leuke looks allemaal.. Aan jullie de eer om weer op je favoriete blogger te stemmen. Wie combineerde haar maxi rok het beste? Bekijk hieronder alle outfits en stem!

maxi rok combineren

Blog: This is not another blog

“Toen ik deze maxi-rok ontving was het wel even wennen, oei wat strak! Voor iemand die het liefst wijde rokjes en oversized shirts draagt was het een uitdaging om hier een outfit mee te creëren. Ik heb uiteindelijk gekozen voor een witte croptop met bijpassende witte sandalen en een opvallende ketting. Simpel, maar de rok spreekt eigenlijk al voor zichzelf!”

maxi rok combineren

Blog: rosafashionsportsandmore

“De maxi rok is echt een trend van dit seizoen. En ik houd ervan! Vooral deze van de Follow Fashion Shop. De stof is super zacht en je kan deze rok eindeloos combineren. Ik ga deze rok zeker veel dragen op vakantie naar etentjes en op het strand. Ideaal vind ik de splitjes lekker luchtig voor de zomer. Ik heb nu gekozen voor een sportieve look. Een basic grijze top en mijn leporad slip ons eronder. Mijn favoriete ketting, armbandjes en mijn nieuwe ring maken mijn outfit compleet;-)”

Top: H&M | Maxi rok: Follow Fashion Shop | Shoes: Sacha | Necklace: H&M | Bracelets: Primark | Ring: H&M

maxi rok combineren

Blog: www.llittleblonde.com

“Maxi items zijn altijd een uitdaging voor mij als “kleintje” daarom heb ik er ook voor gekozen om hem in mijn taille te dragen. Ik heb het gecombineerd met een leuke witte top met print. De bandjes van mijn BH geven de outfit een speelse touch. Om in het zomerse sfeertje te blijven draag ik mijn black sandals samen met mijn zwarte hoed.” 

Skirt: Follow Fashion | Top: The sting | Sandals: Steve Madden | Hoed: Vintage | Bag: Loavies

Sorry, there are no polls available at the moment.

Vorige blogger battle gemist? Klik hier.

Ook een keer mee doen aan onze Blogger Battle? Meld je aan voor het Follow Fashion Blogger Network en stuur een mail naar blog@followfashion.nl om je op te geven voor de Battle.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
midi-dress
OOTD: ONE midi dress

Je hebt een mini dress, een maxi dress.. Maar natuurlijk ook de midi dress! Vandaag hebben wij een nieuwe outfit...

Sluiten