Blogger Battle: Party Outfit

Voor deze tweede Blogger Battle van deze maand kregen de bloggers de uitdaging om hun ultieme party outfit te laten zien. De battle gaat verder tussen Carmen en Vivian want Laura is helaas verhinderd en kan dus niet meer meedoen deze maand. Des te groter de kans voor Carmen en Vivian om deze maand te worden uitgeroepen tot ‘Blogger of the Month’. De fashion bloggers gaan allebei voor een vrouwelijke party look in het zwart. Maar wie wint volgens jouw deze battle? Stem op je favoriet en vergeet niet om je motivatie achter te laten!

blogger-battle-CARMEN-party

Blog: www.mydailyfashiondosis.com

Lace top – Zara | Dance ketting – H&M | Rokje – H&M Trend | Heels – HUGO | Leren jasje – Zara

Carmen: “Wanneer ik naar een feestje ga hou ik ervan om vrouwlijk gekleed te gaan. Ik draag graag hakken in combinatie met een rokje. 
Om het outfit iets stoerder te maken heb ik het gecombineerd met een leren jasje. De clutch en de ‘dance’ ketting maken mijn party outfit voor mij helemaal af.”

blogger-battle-vivian2

Blog: www.by-vh.com

Jasje: Kookai | Shirt: H&M | Rokje: H&M | Schoenen: Zara

Vivian: “Wat draagt bijna elke vrouw als ze een avondje uitgaat? Yes, ZWART! En daar ben ik er zeker een van! Maar aangezien ik op vakantie ben mag het wel wat meer overdressed. Waar ik mijzelf thuis in een leren broek hijs kan ik hier weer mijn blote benen, én buik showen. Mijn kettingen heb ik overal vandaan geplukt en draag ik bijna altijd. Het medaillon is van mijn overgroot oma geweest, de echte tand heb ik gewoon op de Albert Cuyp gekocht en het kruisje weet ik helaas niet meer waar die van is. Met m’n rode lippen en blote buik voel ik mij stiekem beetje een mini Miley Cyrus. Het rokje past dan ook erg goed bij deze party outfit want je kan er prima in twerken! ;) “

Sorry, there are no polls available at the moment.

Vergeet niet om hieronder je motivatie achter te laten waarin je laat weten waarom je op deze blogger stemt!

Eerdere blogger battle’s gemist? Klik hier.

Lijkt het je ook leuk om mee te doen aan onze Blogger Battle? Stuur een mail naar blog@followfashion.nl

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
9 x voedsel dat je lichaam helpt vet verbranden

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar er bestaat echt voedsel dat je stofwisseling versnelt en hormonen produceert...

Sluiten