Blogger Battle: Tiger Sweater

Voor de tweede Blogger Battle van deze maand kregen de fashion bloggers de Follow Fashion Tiger Sweater toegestuurd. Een basic sweater met subtiele leatherlook print waar je alle kanten mee op kunt. En dat dit echt zo is blijkt uit de veelzijdige outfits die de bloggers creëerden met deze trui. Nathalie ging voor een mooie vrouwelijke look met high heels en combineerde de Tiger Sweater met haar favoriete fluffy vest. Britt en Aniek kozen juist voor een leuke casual look met sneakers en een mooie jeans. De trui heeft een wijde hals en daarom leent deze zich perfect om er een blouse onder te dragen, wat Aniek deed. Wat mij betreft zijn de meiden alle drie geslaagd voor deze battle maar er kan natuurlijk maar één de winnaar zijn. Wie combineerde deze musthave het beste volgens jou? Bekijk hieronder de looks en stem op je favoriete blogger!

tiger (1)

Deze Tiger Sweater ontvingen de fashion bloggers voor hun battle van deze week. Shop ‘m nu voor slechts € 24,95.

BATTLE-ANIEK2

Blog: fabuliciousgirl.com

Sweater Follow Fashion – Boyfriend jeans, Blouse &  Clutch H&M Sneakers –  Converse – Watch Casio

“Sweaters zijn niet meer weg te denken uit het huidige straatbeeld. Ook ik draag graag sweaters en het leuke is dat je er zoveel verschillende stijlen mee kunt creëren. Ik heb het gecombineerd met een boyfriend jeans, oversized blouse en allstars. Een stoere en sporty look. De opvallende clutch is de unexpected twist en geeft het een vrouwelijke touch.” 

BATTLE-BRITT-2

Blog: brittamaxime.com

“Laid back. Dat was de gedachte voor mij achter deze outfit, we kennen het allemaal wel; die dagen dat je lekker weg wilt kruipen in een warme sweater. Met een paar comfy sneakers en een aantal mooie accessoires kom je toch fashionable voor de dag!” 

BATTLE-NATHALIE2

Blog: www.nathalie-kemna.nl

“In het begin vond ik het best lastig om deze trui te combineren, omdat het niet 100% mijn stijl is, maar toen ik het aanhad met mijn eigen items werd het meer mij. Ik draag deze stoere trui op een classy manier met een zwarte pantalon, een witte fluffy jas en zwarte sandaaltjes. Ik voel me net een diva!”

Wie heeft volgens jou de Tiger Sweater het beste gecombineerd? Stem hieronder en laat ook even een reactie achter!

Sorry, there are no polls available at the moment.

Vorige blogger battle gemist? Klik hier.

Ook een keer mee doen aan onze Blogger Battle? Meld je aan voor het Follow Fashion Blogger Network en stuur een mail naar blog@followfashion.nl om je op te geven voor de Battle.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
8 X De leukste apps voor je smartphone

Tegenwoordig heeft iedereen een smartphone in zijn of haar bezit, die je natuurlijk ook altijd en overal bij je hebt....

Sluiten