Blogger in de Spotlight: Cotton and Cream

Van blogs kunnen we geen genoeg krijgen en zo nu en dan delen we dan ook graag één van onze favoriete blogs. Vandaag staat Marlieke Koks van de blog Cotton and Cream in de spotlight. Marlieke brengt op haar blog fashion en food samen. Zo deelt ze gezonde, lekkere en simpele recepten, outfit inspiraties en shop tips. Maar ook recensies van hotspots, reisverhalen en interviews met leuke foodies en fashionista’s. Ze omschrijft haar blog als een plek waar fashion zich ontpopt tot een lifestyle en food een fashionable sausje heeft.

Op de onderstaande foto’s draagt ze de populaire LA SISTERS knitted diamond top. Een top die ook zeker hoog in mijn favorietenlijstje staat. Hij is casual maar kan ook heel classy en netjes worden gecombineerd, zoals Marlieke hier heeft gedaan. Daaronder draagt ze een mooie kanten rok van Asos, die net iets anders dan anders is. Een echte eyecatcher dus! Om de look compleet te maken draagt ze de Snake High Heels, die hier als warme broodjes over de (figuurlijke) toonbank gaan. Op de redactie zijn we fan van Marlieke haar outfit. Bekijk snel de mooie foto’s die Marlieke van haar outfit heeft gemaakt.

cotton and cream Zwart-wit-outfit2 Zwart-wit-outfit3-e1430251751225 Zwart-wit-outfit4-e1430251783688 Zwart-wit-outfit5-e1430251823862 Zwart-wit-outfit-e1430251644147

Shop de Snake High Heels en de LA SISTERS Knitted Diamond Top in de Follow Fashion Shop.

 Kende je Cotton and Cream al? Wat vind je van haar outfit? Laat het ons hieronder in de comments weten!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
ripped jeans outfit
Outfit: Baby Blue & Ripped Jeans

Ik ben gek op pastel tinten en was direct verkocht toen ik dit vest zag hangen. Hij is heerlijk warm...

Sluiten