Blogger in de Spotlight – The Stylish Confessions

Vandaag hebben we na lange tijd weer een Blogger in de Spotlight. Met deze keer de 22-jarige Malu Swartjes van de blog The Stylish Confessions. Zij draagt de Grey Draped Maxi Cardigan uit de Follow Fashion shop die binnen no-time uitverkocht was. Gelukkig hebben we de Draped Maxi Cardigan nog in een paar maatjes in het zwart. Benieuwd naar hoe blogger Malu deze musthave combineert? Kijk dan snel verder.

blogger in de spotlight

De outfit van Malu is ideaal voor dit zogenoemde in between weather. Afgelopen woensdag was het heerlijk weer maar ‘s avonds koelt het toch wel snel af. Gooi dan dit heerlijke Draped Maxi Cardigan, die je warm houdt, over je outfit heen. De cardigan is één van haar favoriete items van dit voorjaar omdat ze gek is op draped items én op maxi cardigans. Perfect dus!

blogger in de spotlight

Malu draagt een heerlijke luchtige en zomerse top van de Zara met een gouden statement ketting die ze shopte bij de Primark. Daaronder draagt ze een ripped denim jeans van New Look, die je echt in je kledingkast moet hebben. Helemaal on trend draagt ze glimmende chunky boots van de H&M. Om de outfit compleet te maken draagt ze een mooi classy horloge en een Topshop bag die perfect bij de kleur van de top en de cardigan past.

blogger in de spotlight

Wat vind jij van de outfit van Malu Swartjes? Zou jij het aantrekken? De Draped Maxi Cardigan in Black shop je hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
trendkleur marsala
Trendkleur marsala in je interieur

Elk jaar roept Pantone de trendkleur uit en zo ook dit jaar. 2015 staat in het teken van de kleur...

Sluiten