Blogger in the spotlight – Style by Jules

Van fashion blogs kunnen we natuurlijk geen genoeg krijgen en zo nu en dan delen we dan ook graag één van onze favoriete blogs. Vandaag zetten we weer een Blogger in the Spotlight en deze keer is dat de 23 jarige Jules van ‘Style by Jules‘ uit Groningen. Op haar blog deelt ze haar outfits, tips & tricks en dingen die haar inspireren.

Hieronder draagt Jules de midi dress uit onze shop, die in no time uitverkocht was. Een mooi alternatief voor deze jurk is de LA Sisters Snake set. Jules heeft de jurk heel mooi gecombineerd met een grijs oversized vest en Adidas Superstar sneakers. Ze maakt de outfit af met een stijlvolle oversized snake clutch.

midi3 midi2 midiBij deze outfit heeft Jules gekozen voor de stoere LA Sisters Babes Tee. Deze combineert ze met een mooie oversized grijze jas, losvallende ankle jeans en een paar classy slingback heels. Door de combinatie van het stoere sportieve shirt, de oversized jas en jeans met de chique schoenen creëert Jules een ietwat edgy sporty chique outfit. babes2 babes babes1

Jules heeft nog veel meer leuke outfits en inspirerende posts op haar blog dus als deze outfits je aanspreken zou ik zeker ook daar even een kijkje nemen! Hier kun je haar blog vinden.

Bekijk ook de Blogger in the Spotlight van vorige week.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
echte vriend
Zo herken jij een echte vriend

Een vriendin hebben waarmee je alles kan delen, goed en slecht, is ontzettend fijn. Iemand waarmee je kan huilen en...

Sluiten