Interieurtrend: Bomen in huis

Bomen zijn relaxed, vet relaxed. Dat zongen ze een aantal jaar geleden en hoewel ik de kans nogal groot acht dat dat ging over de bomen buiten, gaan we het vandaag eens hebben over de bomen in huis. Want die mogen er ook zijn!

Ik heb zelf onlangs de Monstera gekocht en daarnaast heb ik nog een aantal mooie planten in huis. Benieuwd? Bekijk hieronder mijn favorieten video van afgelopen maand waarin ik mijn nieuwe groene vrienden laat zien én een tour door mijn slaapkamer.

Urban Jungle

De groene kleur maakt het geheel een stuk frisser en mooi meegenomen dat bomen zorgen voor een dosis zuurstof, ook wanneer deze in huis worden geplaatst. Ga bijvoorbeeld voor (het neefje van) de palmboom, een schattig olijfboompje of kies voor een iets aanweziger exemplaar met grote bladeren. Genoeg keuze in ieder geval en met een beetje geluk (en goede verzorging) heb je er jarenlang plezier van!

bomen-in-huis-1 bomen-in-huis-2

bomen-in-huis-3 bomen-in-huis-4

bomen-in-huis-5

bomen-in-huis-6

Nog meer interieur inspiratie

Naast bomen en planten style je jouw interieur helemaal af met mooie posters. Tip: Laat je eigen posters drukken en lijst ze in! Dit kan je heel makkelijk online doen, bijvoorbeeld bij Reclameland.be.

Meer interieurinspiratie zien? Alle artikelen over wonen vind je hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
ongezonde snacks
Ongezonde Snacks waarvan je denkt dat ze gezond zijn #2

Nu met de gezondheidshype willen we allemaal zo gezond mogelijk eten. 's Ochtends de dag beginnen met een schaaltje yoghurt...

Sluiten