De nieuwste brillentrends + outfit inspiratie

Als ik in de stad loop word ik helemaal blij van de nieuwe herfst collecties. Ook al is de herfst niet mijn favoriete seizoen.. Ik vind het super leuk om te zien wat de nieuwste najaarstrends zijn. Afgelopen voorjaar heb ik een nieuwe bril uitgekozen bij Pearle. Dit was zo leuk om te doen! Want ook op het gebied van brillen zijn er trends en kun je oneindig mixen en matchen met je outfits. Tijd om eens een frisse blik te werpen op de brillentrends.

 

Power pastels

De brillen van tegenwoordig zijn alles behalve saai. Neem de brillen uit de pastel collectie, wow! Ik word helemaal blij van al die mooie pastel tinten. De keuzestress is real.. Pastel roze, blauw of groen? Ondanks de kleur zijn deze brillen niet te aanwezig. Ze zijn namelijk een beetje doorzichtig waardoor de bril niet zo ‘in your face’ is. Maar wel on my face! Ik ben fan van deze trend.

Outfit inspiratie

brillentrend

Outfit: Mango

Bril 1: Limited Edition No. 115 | Bril 2: Michael Kors 10430943 | Bril 3: C-Line 10423598

New Vintage

Durf jij de retro look aan? Deze brillen hebben een accent op de neusbrug en bestaan vaak uit verschillende materialen. Lekker opvallende prints, leuke kleurtjes en tijdloze monturen. De keuze is reuze! Vintage maar wel met een moderne twist, dat is wat deze trend kenmerkt.

Outfit inspiratie

brillentrend

Outfit: Mango

Bril 1: Enzzo | Bril 2: Michael Kors 10431091 | Bril 3: Ray-Ban 10431211

Creative

Voor de creatievelingen onder ons: deze collectie is lekker kleurrijk en opvallend. Van ovalen monturen tot brillen met layers en geometrische modellen.. Met een bril uit deze trend collectie val je zeker op!

Outfit inspiratie

brillentrends creative

Outfit: Mango

Bril 1: Limited Edition No. 111 | Bril 2: InStyle 10422841 | Bril 3: Ray-Ban 10431213

Minimal

Voor deze trend geldt: less is more! Ingetogen kleuren, tijdloze designs en lichte metalen brillen. Dit is mijn favoriete brillentrend, ook omdat je eindeloos kunt mixen & matchen. Deze brillen zijn super mooi bij een Scandinavische, minimalistische outfit. Maar ook als je juist wat gekker wilt doen qua prints in je outfit kun je het geheel in balans brengen door er een minimalistische bril bij te dragen. De monturen uit deze trend collectie van Pearle zijn semi of helemaal randloos en dus lekker subtiel!

Outfit inspiratie

brillentrend

Outfit: Mango

Bril 1: DbyD 10265038 | Bril 2: Ray-Ban 10425765 | Bril 3: Calvin Klein 10275735

 

Mijn favoriet

Ik ben helemaal fan van de pilotenbrillen en de goudkleurige modellen!

brillentrends

brillentrends

Mijn favoriete brillentrends is ‘Minimal’. Voor welke trend ga jij? Bekijk alle brillen per trend op de website van Pearle.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
libresse
Eerlijk over ontpillen en ongesteldheid

Ik had er wel over gehoord, maar kon nooit echt geloven dat je lichaam zo lang de tijd nodig had...

Sluiten