Mijn bucketlist voor december

Als kind kan ik mij de magie van de decembermaand nog goed herinneren. Een heerlijke tijd en ondanks de kou buiten vooral heel veel warmte. Nog steeds vind ik de feestmaand zo iets magisch hebben. De lichtjes buiten, de kerstboom in huis, blije mensen, veel etentjes en bovenal: oneindige liefde.

Dit jaar heb ik mij voorgenomen om er extra van te gaan genieten. Dit is de eerste keer dat ik kerst samen met mijn vriend (en pup Liv!) in ons eigen huis vier. Voor het eerst zelf een kerstboom in huis halen en kijken of ik net zoveel warmte en sfeer kan creëren als mijn moeder. Ik gok dat het in de genen zit en dat dit dus wel goed komt.

Over tot die bucket list, want hoe wil ik extra gaan genieten dit jaar en wat zijn mijn plannen voor de laatste maand van 2016?

1. Citytrip Budapest

Al heel lang stond Budapest op mijn ‘daar-wil-ik-heen’ lijstje, maar het kwam er nooit van. Daar komt nu eindelijk verandering in, want ik ga samen met mijn vriend drie dagen genieten van deze mooie stad, een heerlijk luxe hotel, de vele kerstmarkten en lekker wat quality time samen.

2. Meer offline zijn

Cliche, maar waar: ik heb mij voorgenomen om mijn telefoon zoveel mogelijk weg te leggen. Niet op tafel en niet op de bank laten slingeren want dan is de neiging tot Instagrammen groot. Zonde, ik wil graag offline genieten!

outfit feestdagen glitterjurk

3. Meer etentjes

Etentjes zijn altijd goed, maar in de decembermaand hebben ze iets extra’s. Ik vind het belangrijk om mij extra te omringen met mijn dierbaren in deze tijd en daar zijn etentjes (en oké; borrels) heel geschikt voor.

4. Meer de natuur in

Sinds de komst van onze pup ben ik steeds vaker aan de wandel en realiseer ik mij steeds meer hoe waardevol de natuur is. Even tot rust komen, niets aan je hoofd hebben en alles relativeren want dat is wat de natuur met je doet.

5. Dankbaar zijn

Oké, mag ik nog een zwijmelpuntje noemen? Dankbaar zijn, dat is waar de hele decembermaand eigenlijk om draait. Sta eens stil bij hoe goed we het hebben in ons fijne landje en wat voor lieve mensen je om je heen hebt. En vertel ze maar een keertje extra hoe blij je met ze bent.

Bekijk hier onze favoriete feest looks voor de feestmaand!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
3 X DIY Kerst decoratie tips

It's the most wonderful time of the yeaaaaar. Lalalala. Nu de decembermaand officieel van start is gegaan, mag ik er...

Sluiten