5 x Budget gezichtsreinigers

Het reinigen van de huid na een lange dag wordt vaak over het hoofd gezien of het wordt even snel gedaan met een gezichtsreinigingsdoekje. Niet helemaal de bedoeling als je je huid in een goede conditie wilt houden. Vandaar dat ik dus 5 x budget gezichtsreinigers deel.

kokosolie

1. Kokosolie

Kokosolie is een natuurlijke manier make up er af te halen en om je huid te reinigen. Bij kokosolie kan je het eigenlijk zo duur maken zoals je zelf wilt. Bij een toko kan je volgens mij vrij goedkoop een grote pot kokosolie kopen en bij de Tuinen verkopen ze ook een potje van 100 ml voor zo’n €10.

Camomile sumptuous cleansing butter

2. The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter €13,00

Zogenaamde ‘cleansing balms’ zijn nu helemaal hot en happening in de beauty wereld en deze cleansing butter van The Body Shop is een erg fijne goedkopere versie. De Camomile Sumptuous Cleansing Butter geeft je huid een grondige reiniging , kalmeert en je huid voelt ook lekker zacht en fris na gebruik.

Lush cleanser

3. Lush Ultrabland €10,65

Lush heeft ook al een hele tijd een reinigingsbalsem in hun collectie en is net zoals de cleansing butter van The Body Shop erg zacht voor de huid. In plaats van kamille gebruikt Lush ingrediënten zoals amandelolie, rozenwater, honing en bijenwas voor Ultrabland. Deze ingrediënten hebben een verzachtende werking op de huid.

amandelolie

4. Kruidvat Sensitive Amandelolie €2,89

Dit was volgens de Kruidvat volgens mij niet bedoeld als gezichtreiniger bedoeld, maar ik vind amandelolie daar wel heel erg fijn voor. Amandelolie haalt moeiteloos al mijn make up er af, zonder mijn huid te irriteren of uit te drogen. Zo’n flesje van de Kruidvat is dan makkelijk verkrijgbaar en voordelig.

yes to cucumbers daily gentle cleanser

5.Yes To Cucumbers Facial Cleansing Gel €9,99

Omdat ik zelf een gevoelige en droge huid heb, heb ik vooral oliën, balsems en butters genoemd. Maar, ik begrijp dat je daar niet op zit te wachten als je een vettere huid hebt en dan stel ik dus de Yes To Cucumbers Facial Cleansing Gel voor. Nog steeds geschikt voor een gevoelige huid, maar niet zo vet als een olie of een balsem.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
turtleneck
Friday Favourite: Turtleneck

Het is soms even zoeken naar het perfecte item tijdens de koude dagen, fijne items die voor warmte zorgen deze...

Sluiten