8 X Leuke cadeautips voor je vriendinnen

Wat is er leuker dan vriendinnen blij maken met cadeaus? Zomaar, omdat ze jarig is geweest, zwanger is geworden of om jullie vriendschap te vieren. Er is vaak genoeg een leuke reden te verzinnen om je vriendinnen te verassen met iets leuks.

Maar soms is het moeilijk om iets origineels te verzinnen.. Daarom deel ik in deze blogpost een aantal leuke cadeautips met je!

1. Badkamer essentials

Volgens mij wordt elke vrouw hier gelukkig van: lekkere smeersels, scrubjes, gezichtsmaskers, badzout.. Je begrijpt waar ik het over heb: fijne badkamer essentials. Ik vind het altijd leuk om te krijgen en het is nog leuker om dit origineel te verpakken. Bijvoorbeeld met een mooie kaarsenhouder, olijftak en stukje boomschors eronder. Deze is van douglashout en kocht ik gewoon bij de bouwmarkt!

2. Bloemen!

Ook altijd leuk om te krijgen: bloemen! Zelf kreeg ik van mijn vriend laatst een abonnement op Bloomon. Super leuk cadeau maar misschien wel iets te prijzig om je vriendin te geven. Misschien als ze jarig is met een groepje vriendinnen samen geven? Of anders een los (veld)boeket, ook super leuk.  

3. Schattige pantoffels

Deze eenhoorn pantoffels kwam ik laatst tegen op Radbag. Hoe cute? Ik denk dat een man je niet snel zo’n cadeau zou geven dus wat mij betreft is dit ook een perfect cadeau voor meiden onder elkaar. Vervolgens gezellig samen een Netflix avondje plannen en chillen maar.

cadeautips

4. Een eigen creatie

Ook super origineel: maak zelf iets leuks voor je vriendin! In onze DIY rubriek vind je genoeg Do it yourself ideetjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze dromenvanger? Klik hier voor de video met uitleg hoe je deze zelf maakt.

DIY Dromenvanger maken

5. Voor de babyshower: eigen gemaakte luiertaart

Ik ga nog even verder op de creatieve tour.. Laatst organiseerde ik een baby shower voor mijn beste vriendin en toen heb ik zelf een luiertaart gemaakt in de vorm van een boot, schattig heh? Helemaal niet moeilijk en bovendien ook nog eens super gezellig om te maken met een andere vriendin. Ik zeg: win win!

6. Accessoires & make-up

Ook hier kunnen wij vrouwen geen genoeg van krijgen: mooie accessoires en fijne make-upjes! Inspiratie nodig voor mooie crossbody tassen? Klik hier.

duifhuizen tas

7. Geurkaarsen

Ik kreeg toevallig dit weekend van een vriendin nog een heerlijke geurkaars en laatst scoorde ik bij H&M home voor een andere vriendin leuke geurkaarsen. Natuurlijk met een mooie print met tekst :)

8. Lightbox

De Pinterest waardige lightbox blijft ook een super leuk cadeau. Je kunt er vast zelf een mooie tekst in zetten wanneer je hem geeft.

Nog meer cadeautips nodig? Neem hier eens een kijkje voor originele cadeaus.

Misschien kun je ook nog inspiratie op doen onderstaande Favorieten video waarin ik cadeautjes laat zien die ik zelf heb gekregen toen ik jarig was. Ik geef ook direct een rondleiding door ons huis.

Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal en volg mij op Instagram: @marlouvolkerink.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
moschino badpak
Festival outfit: Moschino badpak

Wat een weertje gister! Dan krijg je toch spontaan zin in een heerlijk festival.. Helaas was het een gewone werkdag...

Sluiten