8 X Leuke cadeautips voor je vriendinnen

Wat is er leuker dan je vriendinnen blij maken met cadeaus? Zomaar, omdat ze jarig of zwanger is, om jullie vriendschap te vieren of omdat ze zo lief is om tijdens je vakantie op je kat te passen. Er is vaak genoeg een leuke reden te verzinnen om je vriendinnen te verassen met iets leuks.

Maar soms is het moeilijk om iets origineels te verzinnen… Dus ben je op zoek naar een cadeautip voor haar? In deze blog deel ik een paar super leuke en originele verrassingen met je. Ik weet bijna 100% zeker dat elke vrouw hier super blij van wordt!

1. Badkamer essentials

Volgens mij wordt elke vrouw hier gelukkig van: lekkere smeersels, scrubjes, gezichtsmaskers, badzout.. Je begrijpt waar ik het over heb: fijne badkamer essentials. Ik vind het altijd leuk om te krijgen en het is nog leuker om dit origineel te verpakken. Bijvoorbeeld met een mooie kaarsenhouder, olijftak en stukje boomschors eronder. Deze is van douglashout en kocht ik gewoon bij de bouwmarkt!

2. Bloemen

Ook altijd leuk om te krijgen: bloemen! Zelf kreeg ik van mijn vriend laatst een abonnement op Bloomon. Super leuk cadeau maar misschien wel iets te prijzig om je vriendin te geven. Misschien als ze jarig is met een groepje vriendinnen samen geven? Of anders een los (veld)boeket, ook super leuk.  

3. Een nekmassagekussen

Een heerlijke massage, daar wordt toch iedereen blij van?! Omdat we het allemaal zo ‘druk’ hebben we vaak geen tijd om naar een masseur te gaan. Nou dat hoeft ook niet meer met een nekmassagekussen. Je kiest een massage programma en je laat de onzichtbare masseur zijn werk doen. Hoe fijn is dat!

4. Een eigen creatie

Ook super origineel: maak zelf iets leuks voor je vriendin! In onze DIY rubriek vind je genoeg Do it yourself ideetjes. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze dromenvanger? Klik hier voor de video met uitleg hoe je deze zelf maakt.

DIY Dromenvanger maken

5. Een luxe spiegel wereldkaart

Wij zijn dol op alles wat met het interieur te maken heeft. En wij zijn niet de enige.. onze vriendinnen zijn dat ook. Een item voor in je interieurs, met zo’n cadeau sla je ‘verrassing’ plank bijna nooit mis. En al helemaal niet als je je vriendin verrast met een luxe spiegel wereldkaart. Deze spiegel is niet alleen een eyecatcher, je kunt er ook alle bestemming waar je geweest bent op taggen.

6. Accessoires & make-up

Ook hier kunnen wij vrouwen geen genoeg van krijgen: mooie accessoires en fijne make-upjes! Inspiratie nodig voor mooie crossbody tassen? Klik hier.

duifhuizen tas

7. Geurkaarsen

Ik kreeg toevallig dit weekend van een vriendin nog een heerlijke geurkaars en laatst scoorde ik bij H&M home voor een andere vriendin leuke geurkaarsen. Natuurlijk met een mooie print met tekst :)

8. Lightbox

De Pinterest waardige lightbox blijft ook een super leuk cadeau. Je kunt er vast zelf een mooie tekst in zetten wanneer je hem geeft.

Weet je wat een leuke verrassing is? Deze schelpen enkelbandjes!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
vakantiestress voorkomen
Zo voorkom je vakantiestress

Het was dit jaar even spannend of ik op vakantie zou gaan... Maar ik heb mijn vakantie geboekt en de...

Sluiten