Candy Cane Wonderland by Tweezerman

Het Amerikaanse beautytool merk Tweezerman heeft speciaal voor deze winter een wonderschone special edition set ontwikkeld: de Candy Cane Wonderland set.

Tweezerman biedt iedere vrouw de beste tools en beauty expertise zodat jij de perfecte “look” kunt creëren. Tijdens de feestdagen wil je er natuurlijk net zo stralend bijzitten als de fonkelende lichtjes in de kerstboom. Dan biedt deze set, geïnspireerd door de rood-witte zuurstokjes, dé oplossing! De Candy Cane Wonderland set bestaat uit een vergrootspiegel die maar liefst tien keer vergroot en een rode mini Slant Tweezer. Deze tweezer heeft vorig jaar nog de Glammies Award gewonnen in de categorie favourite beauty product, dus ’s werelds beste pincet, die zelfs de fijnste haartjes te pakken krijgt, mag niet in jouw toilettas ontbreken.

 

Leuk detail: hangen wij traditioneel kerstballen en slingers op, dankzij de originele verpakking met gaatjes aan de bovenkant, kan deze set ook opgehangen worden in de kerstboom. Een leuk cadeau, maar ook een prachtige eyecatcher in jouw “(Oh,) dennenboom”!

Vanaf november verkrijgbaar voor € 25,95

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Win: een goodiebag van House of Bo

INTRODUCING HOUSE OF BÓ Nederland is een veelbelovende webshop rijker! Dit jaar, begin april, opende House of Bó de deuren...

Sluiten