9 X Celebrity instagram foto’s van deze week

Celebrities hebben natuurlijk een heel boeiend leven. Elke dag hebben zij afspraken voor  van alles en nog wat en ze staan er dan ook bekend om om dit met de hele wereld te delen. En wat is er nou een betere plek om al je foto’s te delen dan Instagram? Wij hebben de leukste en opvallendste celebrity instagram foto’s voor je op een rijtje gezet! Kijk mee hoe de sterren hun week beleefden.

celebrity

@chiaraferragni

Chiara Ferragni showt ons haar armparty. En wauw, hoe geweldig is die?!

celebrity

@ciara

Ciara haar zoontje (nu al) als een echte playboy. Millionaire baby club, maar hij kan het hebben!

celebrity

@laurenconrad

Lauren Conrad liet haar eigen collectie sieraden zien aan haar pols. We like!

celebrity

@therealoliviap

Olivia Palermo haar hondje Butler was onder de indruk van een blondine….

celebrity
… én stond als een echte surfer op een surfboardje. Wat een hondenleven!
celebrity

@tyrabanks

Tyra Banks ging via haar Instagram op zoek naar modellen voor het nieuwe seizoen van America’s Next Top Model. Via #whatittakes kunnen meisjes hun foto’s delen in de hoop dat Tyra hun selecteert voor de show. Hoe makkelijk is dat?!

celebrity

@yolanthecabau

Yolanthe ontbijt altijd erg gezond, maar dit keer gooide ze gewoon alle gezonde zaden door elkaar.. Gezond is het zeker, maar of het ook lekker is vragen wij ons sterk af.

celebrity

@bydanienl

Afgelopen week was natuurlijk de nieuwe Spring/Summer Danie Bles collectie presentatie op Ibiza. Alle bekende celebrities waren hierbij en als we deze foto zien worden we stiekem ook wel een beetje jaloers. Wat een mooie locatie voor een pers evenement!

celebrity

@sylviemeisnews

 

We worden he-le-maal dood gegooid met Ice Bucket Challanges en natuurlijk doen alle celebs daar ook vrolijk aan mee. Zo ook Sylvie Meis.

Wil je nog meer lezen over celebrities? Klik hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
make-up trends
Make-up trends: Herfst/winter 2014

Heb jij altijd dezelfde look qua make-up? Veel vrouwen zouden graag willen experimenteren met make-up maar vaak weten ze niet...

Sluiten