Win een look a like Céline Bag!

Wij schreven er laatst al over: de It Bag. Deze tijdloze tassen zijn razend populair bij alle fashion bloggers en wij hebben goed nieuws voor jullie. Wij hebben een winactie opgezet waarbij jij dé look a like Céline bag kunt winnen.

De tas is niet te onderscheiden van dé designer tas van Céline. Het mooie design van de tas maakt het een echte eyecatcher en die je bij al je looks kunt combineren. De tas is zeer stevig en heeft een groot formaat. Aan de binnenkant zit zowel een ritsvakje als twee open vakjes en de tas is afsluitbaar met een grote goudkleurige rits. Aan de voorkant zit een siervakje met een gouden rits en gevlochten ritshanger.

Wat kun je winnen?
Je krijgt nu de kans om de Céline Bag look a like van jouw dromen te winnen. Je mag zelf kiezen of je voor de Chocolate, Cream, Black of Zebra variant gaat.


Wat moet je ervoor doen?
Natuurlijk zijn wij naast op Followfashion.nl ook actief op social media kanalen en daarom gaat deze winactie via Facebook. Dus doe nu mee en win een Céline bag look a like!
Wat moet je doen:
1. Like de Follow Fashion Facebookpagina
2. Deel het bericht
3. Laat een reactie achter waarin jij aangeeft voor welke kleur je gaat (van links naar rechts: Chocolate, Cream, Black & Zebra) en waarom jij moet winnen.

celine bag look a like

 

 

 

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
leuke telefoonhoesjes
Inspiratie voor leuke telefoonhoesjes

De smartphone: niemand kan er meer zonder. We slepen het ding óveral mee naartoe. We staan er mee op en...

Sluiten