Challenge: Happy New You!

Wil jij het nieuwe jaar helemaal goed beginnen? En dan heb ik het niet alleen over je goede voornemens, maar over een hele healthy (en happy!) lifestyle. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat goede voornemens helaas vaak van korte duur zijn. Om echt een verandering aan te brengen aan je levensstijl kun je beter zorgen voor een verandering waarvan je zelf ook de lol inziet.

Daarom (en om nog honderd redenen) hebben wij de Happy New You challenge in het leven geroepen. Voor iedereen die zin heeft in een blije en fitte nieuwe jij, en wie heeft dat nou niet?

Healthy en happy het nieuwe jaar in

In deze challenge wordt er niet alleen aandacht besteed aan verschillende workouts, maar ga je ook aan de slag met een voedingsschema. Geen ingewikkelde recepten waarvoor je vier verschillende winkels af moet, maar gewoon simpele maaltijden met gezonde voedingsstoffen.

Wil jij graag een beetje hulp en een duwtje in de rug als het gaat om een gezonde levensstijl? Met deze challenge helpen we je op weg. Meer informatie? Lees alles over de challenge hier.

Lees ook: 4 Tips voor een opgeruimd huis

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
4 Tips voor een opgeruimd huis

Hoe gezellig ik de kerstboom ook vind, ik kijk er ook altijd weer naar uit om deze de deur uit...

Sluiten