Trend: Comfortabel en trendy joggers

Je kent het vast wel: Je hebt je hippe joggingsbroek aan en niet omdat je er vandaag even geen zin meer in hebt, want dat heb je juist wel! Dan ineens vraagt je collega/vriendin/buurman of je er een latertje van hebt gemaakt vannacht, want “je ziet er zo comfortabel uit”. Klopt, comfortabel is het ook, maar NEE het was geen latertje. Het staat gewoonweg hartstikke leuk! Ik heb dit vaak genoeg meegemaakt, wel net zo vaak als het gevalletje: “Ben je gevallen? Je hebt namelijk gaten in je broek!”.

Joggers

Toch ben ik van mening dat de zogeheten joggers van tegenwoordig goed te combineren zijn voor een doordeweekse outfit of voor een avond uit. Enthousiast over deze trend? Hier vind je de leukste joggers op een rij! Combineer het met een leren jas, wijd shirt en sneakers voor een casual look of kies voor een met marmer print met hakken en bijpassende top voor een avondje stappen.

Inspiratie

Pinterest heeft me ook weer een nieuwe kijk weten te geven op het dragen van een joggingsbroek en ik deel deze inspiratie graag met jullie.

joggers moodboard

Laat je vooral niet wijsmaken dat het niet kan. Gewoon aan trekken die joggers!

Ben jij je favoriete zomerschoenen voor 2016 nog niet tegen het lijf gelopen? Wij wel! Bekijk ze hier.

Bron: Pinterest

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Lekkere ontbijtjes met veel eiwitten

Een fijne ochtendroutine hebben (of creëren) vind ik heel erg belangrijk. Je zet op deze manier meteen de toon van de...

Sluiten