Report: Costes SS15 collectie presentatie

Afgelopen maandag was het, net als de rest van de week, echt winter buiten. Maar bij foodbar Mossel & Gin op het Westergasterrein in Amsterdam scheen de zon. Het Nederlandse merk Costes toonde (in samenwerking met FashionWeek Nederland) haar nieuwe collectie voor aankomende lente & zomer en Follow Fashion was erbij. Bekijk hieronder de video en vergeet je niet te abonneren op ons Youtube kanaal.

costes-1 costes-2 costes-3

Costes SS15 collectie presentatie

Onder het genot van heerlijke Gin-tonics werd de nieuwe collectie getoond aan stylisten, bloggers, editors en andere fashionista’s. Bijzonder was het thema van de avond, namelijk: ‘Where fashion and art meet the feel good vibe.” Dit zag je goed terug in het speciale artwork dat kunstenares Roxanne Dekker speciaal creëerde voor de zes trends die Costes dit seizoen brengt. De nieuwe collectie staat in het teken van zomerse kleuren en fijne printjes, waarbij het merk zich heeft laten inspireren door zomerse bestemmingen waaronder Marrakech, het tropische regenwoud en de Afrikaanse savanne.

costes-5 costes-6 costes-7

Zomerse thema’s

Elk seizoen kun je bij Costes items shoppen in verrassende thema’s, de SS15 collectie is daarop geen uitzondering. Denk aan onder meer Seventies Love met een boho touch, Sunset Marrakech met veel aardetinten uit het Midden-Oosten of wat dacht je van Tropical Crush, dit thema brengt je direct in zomerse sferen met kleuren als aqua en koraal. Kortom, een veelzijdige collectie waarmee iedereen uit de voeten kan om fashionable aan de zomer te beginnen.

costes-4costes-8costes-9

Onze favorieten

Je kan begrijpen dat bij het zien van al deze heerlijke zomerse items wij erg hebberig zijn geworden. Hier volgt een selectie van een aantal items die wij graag aan onze garderobe zouden willen toevoegen.

costes-wishlist

Een gedeelte van de nieuwe collectie is al verkrijgbaar in de winkels van Costes of in de online shop. De overige items zullen komende weken in de rekken van Costes komen te hangen.

 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
all-black
Blogger Battle: All Black

De derde en laatste Blogger Battle is van start gegaan! Magna Goedemans, Tineke Janzen en Natasha Wiesemann hebben voor deze...

Sluiten