Curacao vlog & reisverslag deel 1

Tijdens mijn Bali trip kwam ik erachter dat het toch wel heel leuk is om je vakantie vast te leggen op video. Inmiddels ben ik alweer twee weken terug van onze heerlijke vakantie op Curaçao en is het dus hoog tijd om mijn eerste vakantievlog met jullie te delen! Het was alweer mijn vijfde keer op het eiland en we verbleven in de heerlijke villa van mijn oom & tante.

In deze video geef ik een home tour van hun prachtige huis en laat ik zien hoe wij onze eerste daagjes doorbrachten. Jur had een super leuke verrassing voor me en de vakantie begon sportief én met de nodige alcoholische versnaperingen. Kijk je mee?

Abonneer je ook op mijn Youtube kanaal voor meer video’s! 

Curaçao reisverslag – onze eerste dagen

Een tip voor als je naar dit heerlijke eiland gaat: huur een auto. Daarmee cross je in een paar uur het hele eiland over en kun je de mooiste plekjes bezoeken. Wij verbleven in Jan Sofat en bleven de eerste daagjes nog vlak bij huis. De eerste dag zijn we naar Mambo beach gegaan om daar te relaxen en ‘s avonds hebben we er sushi gegeten.

Dag twee hebben we eerst lekker gehangen bij het zwembad en daarna gingen we naar Papagayo beach. Lekker lunchen, zonnen, lezen en genieten van live muziek. Echt een aanrader voor de vrijdag avond! Daarna gingen we naar Zest op Jan Thiel om lekker te eten met de voetjes in het zand.

Dag drie hebben we overdag lekker rustig aan gedaan.. Lekker ‘thuis’ ontspannen in de hangmat, lekker gelezen en gezwommen. En ‘s avonds? Toen gingen we naar Guus Meewis! Maar dat zie je in mijn volgende vlog. Stay tuned ;-)

curacao vlog

curacao vlog  curacao vlog

Heerlijk ontspannen…

https://www.instagram.com/p/BaRj33_H2V-/?taken-by=marlouvolkerink

Voor meer vakantiefoto’s: volg me op Instagram en tot de volgende Curacao vlog! 

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
fitjournaal 45 vitaminetekort
Fitjournaal: super easy pompoensoep & gezonde kookboeken

Duurt het weekend voor jou ook altijd te kort? Pakt het eens compleet anders aan en maak het een slow...

Sluiten