De 5 leukste celeb nieuwtjes van deze week

Het is weer weekend en dit betekent dat we voor jullie de 5 leukste celeb nieuwtjes hebben geselecteerd en op een hebben rijtje gezet!

Allereerst kreeg Beyoncé de verrassing van haar leven terwijl ze aan het optreden was in het Amerikaanse Philadelphia. Haar man en rapper Jay-Z kwam namelijk onverwachts het podium opgerend om zijn geliefde een kus te geven. Het was duidelijk te zien dat de zangeres even niet meer wist wat ze moest doen terwijl dit gebeurde. Wel kon iedereen zien hoe leuk Queen B het vond!

Heidi Klum post de laatste tijd veel sexy foto’s op haar Twitterpagina. Dit keer postte het model een uitdagende foto van haar lichaam. Op de foto zie je alleen dat ze een bikini broekje draagt en met haar armen beschermt ze haar borsten een klein stukje. Heidi zorgt ervoor dat niets aan de verbeelding over laat! Ook Lady Gaga kwam deze week weer met een verrassing. De zangeres heeft namelijk naakt op een krukje geposeerd voor het Amerikaanse V Magazine.

Glennis Grace showde haar sexy bikini lichaam aan de rest van Nederland. Het is duidelijk te zien dat de beste zangeres van Nederland goed in haar vel zit, want ze ziet er geweldig uit!

Ook kwam deze week het nieuwe lookbook van Yolanthe online! De foto’s zijn geschoten op Ibiza, waar Yo met haar zussen vijf weken verbleef. Het thema van het lookbook is ‘Bohemian-Gypsy’ en past helemaal bij de festival-look.

1. Video: Jaz-Z verrast Beyoncé tijdens optreden

2. Heidi Klum post topless foto

3. Lady Gaga poseert naakt op een krukje

4. Glennis Grace showt bikini lichaam

5. Yolanthe’s nieuwe lookbook

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
DIY Nail polish splattered clutch
DIY Report: Nail Polish Splattered Clutch

Je hebt er vast wel eentje in de kast liggen: een clutch die je niet meer gebruikt omdat 'ie een...

Sluiten