De 5 leukste staarten voor in je haar

Het is erg fijn om je haar zo nu en dan in een staart te dragen. Je haar is dan lekker uit je gezicht en het zit je niet in de weg tijdens je werk of tijdens het sporten. Gelukkig is een staart in je haar ook nog eens erg stylish. Staarten zijn dit modeseizoen namelijk erg veel te zien op de catwalk. Met een staart in je haar ben je s’ochtends niet veel tijd kwijt omdat veel staarten erg makkelijk te maken zijn. Zo maak je met iets simpels een super leuke look. Kijk mee naar de 5 leukste staarten voor in je haar die gespot zijn op de catwalk!

 

De Sportieve Staart

Deze staart kan altijd. Een staart op deze hoogte wordt vaak gespot bij Michael Kors modellen. Plaats de staart iets beneden je kruin voor een look gebaseerd op de Nineties. Hou je van groot en opvallend? Spray dan eerst veel volumizing spray in je haar en gebruik een ronde borstel. Gebruik als finishing touch veel haarlak om te voorkomen dat er haartjes los gaan zitten.

 

De Modellen Staart

De beste inspiratie voor een relaxte staart? Modellen! Zij zijn geweldige inspiratie voor simpele, maar super chique staarten. Maak voor deze staart een middenscheiding. Breng je haar dan losjes naar achteren zodat het over je oren valt en maak het vast in een super lage staart. Wikkel dan een pluk haar om je staart, waar je normaal een elastiekje zou plaatsen. Maak dit vast met een knipje.

 

De “Rolling Pin” Staart

Deze staart ziet er ingewikkelder uit dan dat hij in werkelijkheid is. Deel je haar in twee ongelijke delen en maak het grootste deel vast in een lage staart. Vouw het andere deel als een omgekeerde French Pleat. Voeg ze dan samen in één staart.

 

“The Teased Tail”

Met deze staart maak je makkelijk een elegante look. De staart is erg ‘uptown girl’, maar je kunt er ook een edgy draai aan geven. Gebruik voor deze look veel haarlak om hoogte te creëren. Spray eerst haarlak in je haar en zorgt dat het is opgedroogd voor je gaat beginnen aan de volgende stap. Maak dan je haar glad door er voorzichtig met een kam doorheen te gaan. Maak dan voorzichtig een staart waarbij je de hoogte behoudt.

 

De “Barely There” Staart

Van de voorkant gezien lijkt het alsof je je haar los draagt, maar de achterkant vertelt een ander verhaal. Deze speelse staart is erg makkelijk te maken. Het enige wat je hoeft te doen is een elastiekje plaatsen bijna helemaal onder in je haar. Deze look is classy en speels en al vaak gespot bij Vicoria Beckham. Voor welke staart ga jij?

Bron: Elle.com

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
DIY Alphabet Bracelet
DIY Report: Alphabet Bracelet

Het is weer tijd voor een leuk Do It Yourself, oftewel DIY Report. Vandaag laten we zien hoe je zelf...

Sluiten