De finishing touch voor onze keuken

In december vorig jaar hebben we onze keuken laten verbouwen. Er miste alleen nog een belangrijk ding.. iets wat we veel te lang hebben uitgesteld. Mede door de bevalling en het feit dat ons hoofd daarna niet naar klussen stond, is deze even op de lange baan geschoven. Maar deze week was het dan eindelijk zover: nieuwe raambekleding!

Rolgordijnen in de keuken

Dit was echt de finishing touch wat nog miste! Tot voor kort keken we namelijk constant tegen het lelijke luchtrooster aan, en scheen de zon soms behoorlijk fel de keuken in. Nou ben ik wel een zonaanbidster, maar af en toe is het wel fijn dat je even een gordijntje naar beneden kan trekken. Of in dit geval: naar beneden laten zakken. Het gaat namelijk allemaal automatisch, waardoor we dus geen koordje hebben hangen. Ideaal! Dit semi-transparante rolgordijn bestelden we online via de website van Maatstudio.

Binnen no time hing het gordijn, uiteraard met dank aan mijn handige man;-)

rolgordijn keuken

Super handig ophangsysteem met 4 montageprofielen waar we het rolgordijn zo in konden klikken.

rolgordijn keuken

Hier zie je hoe je het gordijn kunt opladen.

rolgordijn keuken

De bediening gaat vervolgens via deze afstandsbediening

rolgordijn keukenrolgordijn keuken

Het resultaat! Ik ben er super blij mee. 

We hebben gekozen voor een lichtgrijs semi-transparant rolgordijn zodat er nog wel veel licht doorheen komt. In onze keuken hebben we namelijk een verlaagd plafond, wat de ruimte wat donkerder maakt. Vooraf hebben we een aantal kleurstaaltjes via de website van Maatstudio besteld, om de kleur te bepalen.

Vorig jaar heb ik hier ook al mooie plissé gordijnen voor in onze slaapkamer besteld! Benieuwd? Bekijk hier mijn blog met foto’s.

Show me more!

Hieronder laat ik nog een aantal foto’s van onze keuken zien, die ik vorig jaar maakte nadat de keuken net verbouwd was. Nog steeds genieten we elke dag van deze fijne keuken. Ik ben alleen nog op zoek naar nieuwe barkrukken of -stoelen. Die er nu staan komen namelijk uit de veranda en daar zit ik tegenwoordig ook bijna elke dag.. Zoals je misschien wel weet, als je me op Instagram volgt ;-)

keuken inspiratie keuken inspiratie keuken inspiratie keuken inspiratie keuken inspiratie

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met Maatstudio.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
miskoop voorkomen
7 tips om een miskoop te voorkomen

Het is gewoon een feit: vrouwen houden van shoppen! En helaas hoort daar af en toe ook een miskoop bij....

Sluiten