De leukste Valentijnscadeaus

Jaaa jongens, 14 februari komt steeds dichterbij en als je ook maar een mini beetje romanticus bent, weet je wat dit betekent. Juist, Valentijnsdag. De dag om je grote liefde eens extra in het zonnetje te zetten, want dat verdienen ze toch gewoon?

Heel eerlijk: ik was ook altijd van mening dat je hier heus geen speciale dag voor nodig hebt. Maar als we nog een beetje eerlijker zijn, weten we ook dat een stok achter de deur best prettig is. Helemaal wanneer deze stok roze kleurt voor de liefde.

De leukste Valentijnscadeaus voor je liefde

Ik vraag me serieus vaak aan het eind van de dag af hoe ik de dag ook alweer heb ingevuld want de tijd vliegt regelmatig weg zonder jou mee te nemen. En juist omdat we altijd zo druk zijn, is het helemaal niet erg om eens even stil te staan bij het belangrijkste in de leven: liefde.

Tijd voor de leukste Valentijnscadeaus om je vriend, man, scharrel, kwarrel (de scharrel met meer kwaliteit #jwz) date of crush te verrassen.

1. Surprise!

Stuur hem een kaart of foto op en schrijf op de achterkant dat je hem graag wilt verrassen met een avondje uit. Moeten jullie alleen nog even een datum prikken en dan neem je hem mee naar zijn favoriete cabaretier, film, toneelstuk of concert.

2. Persoonlijke cadeaus

Een cadeau krijgen (en geven!) is sowieso al leuk, maar het wordt helemaal een feestje als er een persoonlijk verhaal bij zit. Wat dacht je van een gepersonaliseerde poster met daarop een dierbare quote van jullie samen? Of een wereldkaart waarop je de plekken waar je samen bent geweest kunt openkrassen? Bij Radbag vind je tal van deze leuke Valentijnscadeaus.

3. Voedselpakket

Klinkt misschien niet zo aantrekkelijk, maar ik weet zeker dat jouw man dolgelukkig is wanneer hij een voedselpakket krijgt met daarin droge worst, kaas, toastjes, speciaal biertjes en alles waar hij nog meer dol op is. Stop er ook een wijntje bij zodat jullie er lekker samen van kunnen genieten!

4. Sieraden

Waarschijnlijk vinden we geurtjes en sieraden hartstikke cliché met z’n allen, maar ik ben van mening dat een mooie armband, ring of horloge altijd kan. Extra leuk als jij hem dit geeft omdat hij er dan een dierbare herinnering aan heeft én hij je iedere dag bij zich kan dragen (en dat wil hij stiekem heel graag, geloof mij). Bij Zalando vind je op de speciale Valentijnspagina de mooiste sieraden en accessoires voor hem en haar.

valentijnscadeaus

Is jouw vriend meer van de stoere horloges? Dan is dit G-shock horloge van horloge.nl misschien wat voor hem.

g-shock

5. Een mooi overhemd

Kleren maken de man! Wist je dat je de mooiste overhemden online kunt kopen? Denk aan mooie merken als Profuomo, Eton en Circle of Gentleman. Tip: kijk wel even in zijn kast wat voor maat hij heeft zodat je de plank niet mis slaat;-) Kan hij dat overhemd direct dragen naar jullie etentje op Valentijnsdag!

overhemden online

6. Zijn hobby

Er is ongetwijfeld een hobby waar hij dol op is en waar jij he-le-maal niets van begrijpt. Laat die discussie eens voor wat het is en verdiep je een beetje in zijn hobby door een goede aankoop te doen. Is hij een echte klusjesman? Dan vindt hij een boormachine heel cool. Of gaat hij graag vissen? Geef hem eens een nieuwe hengel cadeau.

Wil je hem liever zijn eigen cadeau laten uitkiezen? Dan zijn cadeaukaarten natuurlijk een goede optie! Bij Primera vind je heel veel verschillende bonnen. Van bol.com tot een Mediamarkt cadeaukaart. Er zit vast iets tussen voor hem!

Lees ook: Bali trip: Nusa Lembongan vlog

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
oogmake-up tips
Tips voor de mooiste oogmake-up

Als het om make-up gaat geldt bij mij absoluut less is more. Niet eens zozeer omdat ik dit veel mooier...

Sluiten