De top 4 tv shows die je kunt kijken tijdens het sporten

Houd je er niet van om in de sportschool te sporten? Of heb je een hekel aan buiten sporten? Wat je reden ook is: thuis sporten is ook een prima optie. Je kunt de work-out dan zo zwaar maken als je zelf wilt en je hebt er alle privacy. Wel kost het thuis sporten enige structuur en motivatie. En hoe fijn is het dan dat je deze twee punten kunt creëren door tijdens het sporten een leuke tv show te kijken? Van sommige tv shows kun je letterlijk in slaap vallen en dit is natuurlijk het tegenovergestelde van wat we nodig hebben. Hierom hebben wij de top 4 tv shows die je het beste kunt kijken tijdens het sporten voor jullie op een rijtje gezet:

 1. Law and order

Van deze bekende tv show heeft waarschijnlijk iedereen wel eens een aflevering gekeken. Het praktische aan deze show is dat het niet uitmaakt of je het volgt omdat elke aflevering weer een eigen verhaallijn heeft. En geloof ons.. na vijf minuten kijken ben je zo gemotiveerd dat je wel door blijft sporten om de aflevering af te zien!

2. Freaks and Geeks

Jammer genoeg kom je met het eerste seizoen van deze serie maar een maandje vooruit, omdat er maar één seizoen van is gemaakt. Toch zorgen de relaxte verhaallijnen en de gekke cast ervoor dat je elke volgende aflevering ook wilt kijken en dus weer genoeg materiaal hebt om een uurtje te sporten.

3. Gilmore Girls

Leuke komedies die een uur lang duren zijn erg moeilijk te vinden, maar gelukkig bestaat er de heerlijke serie Girlmore Girls die ook nog eens uit maar liefst zeven seizoenen bestaat! Elke keer als Rory een nieuwe vriend krijgt kun jij je work-out routine veranderen.

4. Pushing Daisies

Deze serie bestaat uit twee seizoenen en gaat over het hartverwarmende verhaal van twee taartenwinkel eigenaars die mensen terug kunnen brengen uit de dood. Makkelijk online te kijken en de afleveringen zullen ervoor zorgen dat je gefocust blijft tijdens het sporten.

Bron: Refinery29

Lees ook: De workouts van supermodellen

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
blogger look
Blogger Look of the Day: Black & Blue

Fashion Blogger Stephanie van Satisfashion showt vandaag haar zwart met blauwe outfit. Ze draagt een blauwe jeans met zwarte leren vlakken. Deze biker jeans...

Sluiten