Monday moodboard: denim on denim

Is een jeans bijna elke dag een vast onderdeel van je outfit? Dan maak ik je helemaal blij met de denim on denim trend, oftewel van top tot teen in jeans. Voor op je werk, een etentje of een middagje shoppen; een denim on denim outfit is voor elke gelegenheid een perfecte keuze. Zie je het nog niet helemaal voor je? Laat je inspireren: zo draag je denim on denim.

Trend: Denim on denim

Denim is een vast onderdeel in het modebeeld, met elk seizoen kleine nuanceverschillen en nieuwtjes. Een van de denim trends voor komend seizoen is denim on denim. Menig celebrity is er al mee gespot, logisch want:

met de denim on denim look zijn de combinatiemogelijkheden eindeloos!

denim on denim catwalk

Double denim

Het is vrij eenvoudig om je eigen denim on denim, ook wel double denim, look te creëren omdat je bijna alles met elkaar kunt combineren. Een denim jack, shirt of vest combineert heel leuk met een skinny of flared jeans, denim short of rokje. Je hoeft niet alleen de ‘standaard’ blauwe wassingen te dragen, een grijze, rode of andere kleur denim is ook helemaal on trend.
denim on denim inspiratie

Draag je geen verschillende wassingen denim, mix je outfit dan met accessoires als sierraden, een grote tas, opvallende zonnebril of hoed. Ook door kleding of schoenen in een andere kleur, stof of print aan je outfit toe te voegen ‘leid’ je de aandacht af van je ‘denim block’. Draag bijvoorbeeld een roze blazer, een paar silver pointed toe heels of nude kleurige hakken voor een elegante look.

Double of total denim

Is double denim je nog niet genoeg en wil je meer denim aan je outfit toevoegen (een triple denim of total denim look), combineer dan bijvoorbeeld een skinny jeans met een denim jack en een fitted denim shirt, in verschillende kleuren wassing. Ook door een denim blouse nonchalant om je middel te knopen voeg je heel eenvoudig meer denim aan je outfit toe.

Shop the look

denim on denim shop

1. G-Star MIDGE SLIM OVERALL SLESS | 179,95 2. Levi’s ORANGE TAB SHERPA TRUCKER | 139,95
3. Guess MARYLIN – Jeans Skinny Fit | 119,90 4. ONLY Blouse | 39,99
5. LOIS Jeans MARBELLA – Flared Jeans | 119,95 6. Kings Of Indigo EGLE | 169,95

Nog meer denim trends

Naast de denim on denim look zijn er voor 2017 – 2018 nog meer denim trends:

  • skinny jeans
  • jeans met met parels, strass en bloemetjes
  • denim outfits met scherpe en superchique snitten
  • jeans wijd uitlopende pijpen
  • mom jeans
  • mullet hem

denim trends
Jouw favoriete denim trend?

Zelf haal ik binnenkort mijn skinny jeans weer uit de kast en een denim on denim outfit ga ik zeker ook proberen. En jij, wat is jouw favoriete denim trend?

Heb je het fantastische eindresultaat van Marlou haar tuinverbouwing al gezien? Don’t miss it!

Foto’s: Pinterest

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
flinders favorieten
Wishlisht: Interieur en tuinaccessoires

Woonshoppen, ik krijg er geen genoeg van! Onze grote tuinverbouwing zit er net op en ik ben weer helemaal druk...

Sluiten