Smoothie of the Week: Detox smoothie

Vivian Reijs heeft dé ultieme recharge detox smoothie gemaakt en die vonden wij zo interessant dat wij hem graag met je delen. Er gaat een flinke lading aan ingrediënten in en dat zijn zeker niet de minste ingrediënten! Avocado (hallo gladde huid!), honing, kokosolie, spinazie, hennepzaden en nog veel meer gezonds gaat er in deze groene smoothie. Vivian zegt over deze smoothie: “Het drinken van een ontgiftende, voedende en makkelijk te verteren smoothie is één van de simpelste dingen die je ’s morgens kunt doen op weg naar een fit, gezond en optimaal functionerend lijf.” Ben jij druk met lijnen of heb jij gewoon even een boost aan vitamines nodig? Kijk dan gauw verder om te zien hoe je deze smoothie maakt.

detox-smoothie

Deze super smoothie zit boordevol goede vitamines, mineralen, vetten, eiwitten en vezels, zodat je gemakkelijk tot de lunch door kunt. De kokosolie en kaneel zorgen voor een stabiele bloedsuikerspiegel, waardoor je energielevel stabiel blijft en de gember zorgt ook nog voor eenontstekingsremmend effect in het lichaam.

Wat heb je nodig?

– 120 ml water of koude kruidenthee
– Halve komkommer
– Halve avocado
– Halve mango (mag ook uit de diepvries)
– Het sap van een halve citroen
– 1 el rauwe honing
– 1 el (extra virgin) kokosolie
– Klein stukje gember
– Snufje kaneel
– Snufje Himalaya of zeezout
– Handje spinazie of boerenkool
– Hennepzaden (als topping)

Wat moet je doen?

Neem een goede blender, giet eerst het water of de thee in de blender en voeg daarna stuk voor stuk de overige ingrediënten toe. Blend alles tot een supersmooth(ie) geheel.

detox-smoothie


Bron: Vivian Reijs

Meer behoefte aan wat kracht? Ga dan voor de kracht smoothie van Rens Kroes.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
photo diary marlou
Photo Diary: Marlou

We hebben het I Love Beauty Event nog maar net achter de rug of het nieuwe event staat alweer voor de deur!...

Sluiten