Deze sneakers moet je hebben

De witte sneakers vliegen je nog steeds om de oren, maar daarnaast is er ook een andere variant bijgekomen; de gekleurde sneakers. Lichtblauw, violet, oranje.. You name the color en er is wel een sneaker te vinden in die kleur. Vanaf het moment dat de collectie van Adidas in samenwerking met Pharrell Williams uitkwam, de Adidas SuperColors, staan een paar gekleurde sneakers op menig verlanglijstje. En dat kunnen wij best wel begrijpen. Schoenen gekleurd van de veter tot en met de zool hebben verder niet veel nodig. Ze vallen echt op en daardoor kun je jouw outfit wat rustiger houden zonder er saai uit te zien. Niet alleen Adidas heeft gekleurde sneakers op de markt gebracht, ben je meer een Nike fan? Dan zijn de Nike Air Force 1 ’07 wellicht jouw droomschoenen.

We kunnen ons voorstellen dat het soms even zoeken is naar de perfecte outfit met zulke colored sneakers. All black, grijs en black and white outfits kunnen altijd met gekleurde sneakers. Maar wil je juist wat anders, kijk dan even mee naar de inspiratie die wij voor jou verzameld hebben, om te zien hoe anderen deze schoenen dragen.

gekleurde-sneakers

Wat vind jij van de gekleurde sneakers? Heb jij al een paar in de kast staan of laat je ze in de winkel? Houd jij het bij witte sneakers, bekijk dan even hoe je deze het beste wit kunt houden.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Monday Moodboard: Witte blouse

Hij behoort inmiddels tot de echte klassiekers: de witte blouse. Ik geloof niet dat deze ooit uit het straatbeeld gaat...

Sluiten