9 X Dingen die meiden met lang haar doen

Elke vrouw met lang haar herkent het wel: lang haar is het meest fijne accessoire dat je kan hebben, maar tegelijkertijd heb je soms flink de neiging om de schaar te pakken en er een stuk af te knippen. Want: nekpijn, knopen, ladingen shampoos en conditioners. Klinkt bekend hé? Maar meiden met lang haar houden er ook een aantal gewoontes aan over. In welke gewoontes kun jij jezelf herkennen?

1. Meer maskertjes, haarbehandelingen en leave-in conditioners bezitten dan wie dan ook
Je kunt het zelfs al niet eens meer op twee handen tellen hoevaak jij een avondje Netflix hebt zitten kijken terwijl je haarmaskertje in je lange haar trok.

2. Je dood schrikken als je iets voelt kriebelen
Is het een spin?! Nee, het blijkt gewoon je eigen haar te zijn.

3. Je lange haar als excuus gebruiken om extra lang te douchen
Het is niet jouw fout dat het nou eenmaal wat meer tijd kost om al je shampoo in te laten trekken en vervolgens weer uit te moeten spoelen.

4. Vaak afspraken maakt bij de salon om je haar te laten stylen
Je vriendinnen zeuren altijd maar dat ze wel een kwartier lang bezig zijn om hun haar te stijlen of krullen. En jij.. Jij bent wel minstens een uur bezig om jouw lange lokken te stijlen. Daarom maak je altijd maar gewoon een afspraak bij de kapper zodat zij jouw lokken in perfect model brengen.

5. Regelmatig op het punt staan om de schaar in je haar te zetten
Als je denkt aan al die keren dat je haar compleet in de knoop zat en je het gewoon niet meer uit kreeg dan wil je al bijna de schaar pakken. Maar natuurlijk doe je dat niet want je haar is je stiekem toch wel heel heilig.

lang haar

6. Celebrities het kwalijk nemen als ze hun lange haar afknippen
Zat je twee jaar geleden nog bij de kapper om dezelfde lagen in je lange lokken te laten knippen omdat Taylor Swift dat ook had, knipt ze ineens haar haar eraf!

7. Elk putje schoonmaken die je gebruikt hebt
Want jouw haren blijven werkelijk overal achter hangen en zorgen nogal eens voor een verstopping in de badkuip of in de wasbak.

8. Weigeren om zelfs maar de puntjes af te laten knippen
Want je hebt zó lang gespaard voor je lange haar. En als kappers zeggen puntjes, dan gaat er voor jouw gevoel toch altijd wel zo’n 10 centimeter af.

9. Zeuren om je #LONGHAIRPROBLEMS
Maar toch stiekem écht niet zonder je lange haar kunnen.

We hebben ook nog tips voor je om sneller je haar lang te laten groeien

Reageren

Your email address will not be published.