9 X Dit moet je nooit voor je vriend doen

Als je een fijn leven wilt hebben dan zijn er bepaalde dingen die je gewoon nooit voor je vriend moet doen. We weten allemaal dat liefde rare dingen met ons doet maar sommige dingen moeten nooit gebeuren. Het is belangrijk om om elkaar te geven maar je moet nooit je geluk opgeven voor iemand anders. Hier is een lijstje met dingen die je nooit voor je vriend moet doen.

1. Je dromen opgeven

Als je altijd al lerares wil zijn, laat hem je dan niet ervan weerhouden om je droom te achtervolgen. Je zou niet mogen kiezen tussen je vriend en je dromen. Als je van iemand houdt dan vind je een manier om iets te laten werken. Als je besluit om niet langer een bepaald pad te volgen voor een carrière dan is dat oké maar één van de dingen die een vrouw nooit voor haar vriend moet doen is het opgeven van je dromen om bij hem te zijn.

2. Het veranderen van je waarden en normen

Iedereen heeft andere normen en waarden en daar is niks mis mee. Maar je vriend moet deze normen en waarden respecteren zelfs als hij ze niet deelt. Als hij je dwingt om je normen en waarden te doorbreken of te veranderen dan is dat niet goed. Hij moet je leuk vinden om wie je bent en niet proberen je te veranderen. Jouw normen en waarden zou iets moeten zijn waar hij om geeft en niet iets waarvan hij het graag zou willen veranderen.

vriend

3. Je uiterlijk veranderen

Dat mannen van Victoria’s Secret modellen houden betekent niet dat hun vriendin ook helemaal aan deze uiterlijke eisen moeten voldoen. Als je vriend je dwingt om je op een bepaalde manier te kleden of om iets aan je uiterlijk te veranderen dan verdien jij veel beter. Het is jóuw lichaam en als hij daar niet van houdt dan moet hij maar iemand zoeken die wel aan zijn eisen voldoet.

4. Je tijd met vriendinnen opofferen

Je bent het vast met me eens dat er niet genoeg uren in een dag zitten. Maar je kunt niet ál je vrije tijd met je vriend door brengen. Je vriendinnen en familie willen je ook graag zien, net zo graag als hem. Probeer je tijd te verdelen op een manier dat het voor iedereen eerlijk is en blijf je vriendinnen echt zien want je zult hun nog nodig hebben wanneer je relatie eindigt.

vriend

5. Je dom voordoen

Doe je nooit anders voor dan hoe je echt bent en doe je ook vooral niet dommer of minder handig voor om hem blij te maken. Geloof het of niet maar mannen houden van onafhankelijke vrouwen en hij zal trots zijn op hoe jij bepaalde dingen op lost.

6. Jezelf uithongeren

Er is niks mis met een gezonde levensstijl. Als je op dieet wilt of wilt beginnen met sporten dan is dat alleen maar goed! Maar natuurlijk moet je dit alleen maar doen omdat je het zelf wilt en niet omdat je vriend graag wil dat je hem een plezier doet. En honger jezelf ook nooit uit! Er zijn genoeg andere manieren om gewicht te verliezen en je fit te voelen.

7. Hem de controle over jou geven

Hoeveel je ook van hem houdt, je mag hem nóóit de volledige controle geven over jouw leven. Als je een relatie hebt dan is het belangrijk om grote beslissingen te bespreken maar hij mag niet de uiteindelijke beslissing hebben over wat jij wel en niet mag doen. Jij bent nog steeds degene die haar eigen pad mag kiezen.

vriend

8. Een kind nemen

Als je vriend kinderen wilt hebben dan is dat heel leuk! Maar als jij er nog niet aan toe bent en je bent niet op je gemak met het idee dan mag je absoluut nooit zwanger worden om hem een plezier te doen. Een kind nemen is een grote beslissing en dat moet je serieus nemen. Het is een beslissing die jullie samen moeten nemen en waar jullie het ook allebei 100% eens mee moeten zijn.

9. Je eisen bijstellen

Je weet wat je wil en wat je nodig hebt. Als een man niet goed genoeg voor je is, settel je dan niet voor hem. Het duurt een tijdje voordat je de juiste persoon ontmoet. En je bent niet kieskeurig maar je moet je gewoon settelen voor degene die het aller beste voor je is.

Bron: Allwomenstalk

Lees ook deze 6 dingen die je nooit moet tolereren in een relatie.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
header
6 X Het fijne aan hardlopen

Oké, nu denk je misschien, waarom kom je hier nu mee aan? Het voelt buiten aan alsof je op de...

Sluiten