3 Creatieve manieren om je fashion items op te bergen

Als ware fashionista zit je soms met het probleem: waar laat ik alles? Je kunt je verzameling tassen natuurlijk in een kast gooien en alle sjaals op een hoopje in een grote bak.. Maar het is toch eigenlijk zonde om al deze mooie eyecatchers zo te verstoppen? Doe het dit jaar anders! Stal je sieraden uit op een mooie etagiere, hang je sjaals naast elkaar op een speciale plek die voor hun alleen is gecreëerd en orden je tassen. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat de nieuwe manier van opbergen ervoor zorgt dat alles is uitgestald en dat je huis alsnog ongeordend lijkt. Bekijk hieronder drie tips om je sieraden en accessoires op een leuke en ordelijke manier opruimt!

DIY – ORDEN JE GARDEROBE

Stal je sieraden uit op een etagiere op je toilettafel en hang je kettingen op een creatieve manier op.

Ben jij het overzicht wel eens kwijt tussen al die sjaals? Koop een ophangsysteem voor handdoeken en hang hier al je sjaals overzichtelijk naast elkaar op.

Ben je het ook zo zat dat al je tassen overal door het huis liggen? Richt een kast speciaal in voor deze fashion verslaving. Kleine clutches en tassen doe je naast elkaar in vakjes en grote tassen hang je overzichtelijk naast elkaar aan kleine haakjes.

Meer Do It Yourself Reports zien? Klik hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
schaakbord
Trend Report: Schaakbord Print

Hollywood kent de nieuwste trend al: het patroon van een schaakbord in je outfit verwerken. Doorwinterde fashionista’s als Kirsten Stewart,...

Sluiten