3 X De leukste DIY hairpin poten

Hairpin poten? Ja jawel, hairpin poten! Mocht je er nog nooit van gehoord hebben en bij het horen van de naam nog steeds niet weten wat het is, zal ik het je even haarfijn (leuk woordgrapje) uitleggen. Hairpin poten zijn, hoe verrassend, geïnspireerd op haarspeldjes. De poten hebben een retro uitstraling en zijn helemaal hot in interieurland. Ze vormen momenteel vaak het onderstel van salon- en bijzettafels, maar nog leuker is om zelf aan de slag te gaan met de hairpin poten.

Ze passen helemaal bij de industriële, scandinavische woontrend die we nu veel zien en geven iedere tafel net even dat beetje extra’s. Ik ben zelf druk bezig met de inrichting nu ik ben gaan samenwonen en inmiddels heb ik gemerkt dat deze trend in de smaak valt bij zowel mannen als vrouwen. Stoer en industrieel, maar zeker ook stijlvol en warm.

Nog geen idee wat je met de haarspeldpoten aan moet? Geen nood, want wij helpen je een handje met allerlei leuke DIY projecten. Succes en laat je ons even weten hoe het is geworden?

1. Laptoptafel/bedtafeltje

Bekijk hier hoe je dit maakt.

2. Bankje

Bekijk hier hoe je deze tafel maakt.

3. Bijzettafel

Hier kun je vinden hoe je de tafel maakt.

Meer DIY’s zien? Hier bekijk je hoe Marlou haar Allstars pimpt met Dylon textielverf.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
tussenschoenen
5 X De mooiste tussenschoenen

Tussenschoenen is wat mij betreft een heel normaal begrip, maar mocht het enige toelichting nodig hebben zal ik dat meteen...

Sluiten