DIY Report: Beaded Sunglasses

Misschien heb je met dit heerlijke weer niet zoveel zin om binnen te blijven en aan de slag te gaan, maar geloof me: voor deze DIY ga je een uitzondering maken. Of je neemt je spullen mee naar buiten en gaat daar bezig. Hoe dan ook, deze DIY voor Beaded Sunglasses is heerlijk zomers en het leuke is dat je met dit weer jouw ontwerp meteen legitiem aan iedereen kunt showen. Heb je nog een stel saaie sunglasses in de la liggen? Nu is de tijd om daar iets aan te gaan doen.

Bron: Brit.co

1. Wat heb je nodig voor deze beaded sunglasses:
– Zonnebril
– Kraaltjes
– Lijm
– Tandenstoker of cocktailprikker
– Naald
– Wegwerpbakje

2 – 3. Knijp een klein beetje lijm op het wegwerpbakje en gebruik de tandenstoker om het aan te brengen op de zonnebril.

4 – 7. Om de kraaltjes in rechte lijnen aan te brengen, gebruik je de naald. Rijg ze op de naald, druk ze dan in de lijm en haal de naald er voorzichtig uit. Ga zo verder en bedek het hele montuur met de kraaltjes. Gebruik je creativiteit om er een spetterend ontwerp van te maken. Let op: in het midden bij de neus moet je het meest precies werken. Hier zal je de kraaltjes ook schuin aan moeten brengen.

Laat je ontwerp goed drogen en daarna shinen maar met je nieuwe Beaded Sunglasses!

Meer DIY artikelen zien? Klik hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Street style Mesh
Street Style Report: Mesh

Kledingstukken met mesh zijn stoer, gewaagd en, zoals onderstaande bloggers laten zien, heel erg trendy. Mesh zie je vooral in...

Sluiten