DIY Report: Button Oorbellen

Accessoires hebben de power om een outfit helemaal af te maken of te kraken. Vandaar dat we vandaag een nieuwe DIY voor jou hebben klaarstaan, welke je kan aanpassen aan je outfit. Dit keer laten wij jou namelijk zien hoe je fabric button earrings kunt maken, aka stofknoop oorbellen.

 

Het leuke aan deze DIY is, dat je dezelfde soort stof of kleur van je outfit terug kunt laten komen in deze oorbellen. Je kunt natuurlijk ook altijd voor een gek opvallend printje gaan, misschien wel een dierenprint? Of ga voor een vrolijk kleurtje, dan ben je al helemaal klaar voor aankomend zomer!

DIY Fabric Button Earrings

Bron: Brit.co

 

Do it yourself!

1. Het volgende heb je nodig voor deze fabric button earrings:

– Startset aluminum stofknopen, het liefst zonder haakje.

– Een set oorbelstekers

– Lapjes stof

– Lijm

– Pen of potlood

– Tangetje

– Schaar

 

2 & 3. Op de achterkant van de verpakking van de stofknopen startset is meestal een sjabloon te vinden. Trek dit sjabloon over met een pen of potlood op het gewenste stukje stof en knip deze uit.

 

4 & 5. Pak nu de button maker (een mal met drukker) uit de stofknopen startset. Centreer het stukje stof op de bovenkant van je knoop / button en druk deze aan met de button maker.

 

6 – 9. Duw het overige stof, wat eruit steekt, naar binnen. Plaats de achterkant van de button op de stof en druk deze stevig aan met de button maker.

 

10 & 11. Mocht jouw stofknopen een haakje aan de achterzijde hebben, verwijder deze dan met een tangetje.

 

12 & 13. Doe een beetje lijm op een van de oorstekers en plaats deze aan de achterzijde van de stofknoop.  Schuif de stoppers op de oorstekers en jouw fabric button earrings zijn klaar!

 

Verslaafd aan oorbellen en ready om nog een trendy set te maken? Klik hier voor de DIY van de Tassel Earrings! Geinspireerd op de lente en zomer trend van de franjes! Of klik voor meer DIY inspiratie hier!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Outfit: Rok met split

Dit is de eerste keer dat ik mijn maxi rok met split draag! De temperatuur is rond de 18 graden,...

Sluiten