DIY Report: Chloe Scalloped Bikini

Misschien ga je nog op vakantie of misschien heb je al je bikini’s deze zomer alweer versleten: er is altijd wel een excuus voor een nieuwe bikini. Zeker als het een bikini is die je kunt DIY-en en dus helemaal uniek is. We kwamen deze Chloe-inspired Scalloped Bikini tegen en konden het niet laten deze met jullie te delen. Op deze manier verander je een dertien-in-een-dozijn zwarte bikini snel en simpel in een bikini die een feestje is om aan te trekken.

Bron: A Pair and A Spair

1. Wat heb je nodig voor deze Chloe Scalloped Bikini:
– Triangle bikini
– Zigzag band van polyester
– Spelden
– Schaar
– Naald en draad

2. Meet hoelang de zigzag band moet zijn voor jouw bikini. Neem de lengte ruim en trek niet te hard aan de band, omdat de rand anders te snel kan gaan rimpelen.

3. Knip de zigzag band in stukken van de juiste lengte en houd daarbij rekening met een paar extra centimeters. De uiteindes moet je namelijk schroeien met een aansteker zodat het niet gaat rafelen.

4. Begin nu met het naaien van de banden, gebruik hiervoor naald en draad. Zorg ervoor dat het een mooie scalloped rand wordt, zonder gaten. Naai niet te strak, maar maak om de twee centimer een steek.

Je kunt zelf kiezen waar je de scalloped rand wilt, helemaal rondom of alleen aan de bovenkant. Maak de bikini naar jouw smaak af en have fun wearing it!

Meer Do It Yourself tutorials zien? Klik hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
celebs pixie cut
26 x Celebs met Pixie Cut

Beyoncé wist afgelopen jaar de hele wereld te schokken toen ze haar nieuwe korte kapsel showde. Ze plaatste op Instagram...

Sluiten