DIY Report: Ear Cuff

We lieten je laatst al de leukste ear cuffs zien en vandaag laten we zien dat je de ear cuff ook heel goed zelf kunt maken. Voor als je er nog geen had aangeschaft, of voor als je er geen genoeg van kunt krijgen. Deze DIY vereist precies werken, dus is een leuke uitdaging voor de ervaren DIY-er. Het resultaat mag er dan ook wezen: een elegant sieraad dat je waarschijnlijk met veel plezier gaat dragen.

1. Wat heb je nodig voor de DIY Ear Cuff:

– strass- of Swarovski steentjes

– gebogen gouden huls

– oorsteker + oorbelstopper

– hamer

– platbektang

– kniptang

– tandenstoker

– lijm

2-3. Aan de slag! Begin met het platslaan van de gouden huls door middel van een hamer. Met een platbektang zorg je er voor dat het geheel mooi glad wordt.

4-5. Het is handig om de oorsteker in je werkblad te duwen (gebruik hiervoor bijvoorbeeld een stuk karton) zodat je makkelijker kunt werken. Breng vervolgens de lijm aan met behulp van een tandenstoker.

6-11. Dan is het tijd om de strasssteentjes aan te brengen. Met de tang en de tandenstoker kun je de steentjes voorzichtig verschuiven naar de plek waar je ze wilt hebben. Breng steeds meer lijm en steentjes aan om een mooi patroon te maken. Breng ook lijm aan tussen de steentjes, voor extra stevigheid. Laat goed drogen.

12. Als alles vast zit en goed gedroogd is kun je het resterende stuk van de gouden huls afknippen met behulp van de kniptang. Controleer of er geen scherpe stukken uitsteken. En dan is je ear cuff klaar! Door de oorbelstopper aan de achterkant aan te brengen zal de ear cuff goed in je oor blijven zitten.

Bron: Honestly WTF

Meer Do It Yourself Reports zien? Klik hier.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
aztec biker jacket
Marlou’s Mode Missie: at the park

Gister was het onverwacht toch nog best lekker weer! Ik nam mijn twee lieve chihuahua's mee naar het park en...

Sluiten