DIY Report: Feather Hat

De floppy hat zagen we al voorbij komen als een street style trend, maar mocht je deze hoed nog niet trendy en zomers genoeg vinden… dan is deze DIY perfect voor jou! Door simpelweg een kleurrijke veer toe te voegen aan jouw vilten fedora of floppy hat zal jouw hoed weer een totaal nieuwe look krijgen. En het mooie is… het kost je slechts een paar minuten tijd! Zie hieronder hoe jij deze trendy feather hat kunt maken.

1. Voor de feather hat heb je nodig:
– Een filten fedora of floppy hat
– Struisvogel veer van 20 a 30 cm. Of een andere grote veer.
– Lijmpistool
– Pincet of tang.

2 & 3. Verwijder indien nodig alle strikken of banden van de hoed. Gebruik hiervoor een pincet of tang. Let echter wel op! Vilt is een zeer bestendig materiaal. Mocht de hoed van een ander materiaal zijn, wees dan voorzichtig.

4 & 5. Plaats de veer aan de voorkant van de hoed (of een andere plek) en geef met een pen of stift het begin en uiteinde van de veer aan.

6 & 7. Spuit hete lijm tussen de markeerpunten en plaats direct de veer erop. Houdt de veer voor enkele seconden ingedrukt, zodat de veer goed blijft zitten.

En tadaa… jouw feather hat is klaar voor de zomer!

Klik hier voor meer DIY’s of neem een kijkje op DIYFashion voor meer leuke DIY tutorials!

Bron: HonestlyWTF

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Street style report: the denim jacket

Nu het steeds mooier weer wordt kunnen we (hopelijk) onze dikke winterjassen binnenkort op zolder op bergen en onze zomerjasjes...

Sluiten