DIY Report: Floral Sunglasses

De lente en zomer komen steeds dichterbij en dat betekent zon! Héél veel zon! En mocht je nou geen fan zijn van de floppy hat trend, maar wel van zonnebrillen… dan is dit dé DIY voor jou! Met deze makkelijke en oh zo leuke DIY kun jij namelijk jouw eigen floral sunglasses maken. Ze zijn vrolijk, vrouwelijk en bovenal ware statement items!

DIY Floral Sunglasses

1. Wat je nodig hebt deze floral sunglasses:
– Zonnebril
– Keramieke roosjes en bloemetjes
– Ijslollystok of wegwerp bakje
– Tandenstokers
– Lijm

2 & 3. Doe een klein beetje lijm op de ijslollystok of in een wegwerp bakje. Gebruik de top van een tandenstoker om een beetje lijm te pakken en breng de lijm aan op de achterkant van een keramieke bloemetje.

4 & 5. Plaats de bloem in de rechter hoek van de zonnebril. Houdt de bloem ongeveer een minuut vast, zodat deze goed blijft zitten. Werk naar links met kleinere keramieke bloemetjes tot ongeveer de helft van het glas.

6 & 7. Plaats een aantal kleine bloemetjes aan de rechterzijde van het glas naar beneden. Vouw daarna de zonnebril dicht en plaats op de poten nog 2 a 3 grotere bloemen. Herhaal de stappen ook voor de andere kant van de zonnebril en laat deze een aantal uren drogen.

En klaar zijn jouw floral sunglasses! Dus laat de zon maar komen!

Bron: Honestly WTF

Klik hier voor meer leuke en inspirerende DIY of neem een kijkje op DIYFashion!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
blogger look of the day
Blogger look of the day: Denim Blouse

Ook vandaag hebben we weer een nieuwe Blogger look of the day geselecteerd! Dit keer is het blogger Mirte met...

Sluiten