DIY Report: Stone Rings

Het is weer tijd voor een leuk DIY (Do It Yourself) Report. Wij laten hieronder zien hoe je van een aantal simpele stenen, de leukste stone rings kan maken! En je kunt ze zo leuk maken als je zelf wilt. Kijk mee:

Bron: Brit.co

1. Wat heb je nodig voor deze hippe stone rings?
– Zwarte of grijze stenen uiteraard. Deze kun je kopen bij verschillende tuinwinkels.
– Verschillende kleuren verfpennen.
– Herstelbare basis ringen in zilver of messing.
– Lijm
– Afplaktape
– Shellak spray

2 – 6. Het leuke aan het maken van deze stone rings, is dat iedereen zijn eigen ontwerp kan maken en geen één hetzelfde zal zijn. Je begint simpelweg door met de verfpennen te tekenen op de stenen.

Tip 1! Begin met het tekenen van basisvormen, zoals strepen, stippen en punthaken.

Tip 2! Daarnaast is het aan te raden om zoveel mogelijk knallende kleuren te gebruiken, welke mooi afsteken van zwart of grijs.

Tip 3! Mocht je uit de hand tekenen moeilijk vinden, dan kun je afplaktape gebruiken voor bijvoorbeeld driehoeken en andere geometrische vormen.

Klaar met tekenen? Spray ze dan nog even in met shellak spray. Laat dan de stenen voor ongeveer 15 minuten drogen en dan is het tijd om er ringen van te maken!

7 – 10. Spuit wat lijm in een schaaltje of bakje en breng wat van de lijm aan met een ijslolly stokje op één van de herstelbare basis ringen. Druk deze daarna tegen een van de stenen en laat de ring drogen. Ga nu verder met de eventuele andere ringen. Na een uur te hebben gewacht, is het dan zo ver! Je stone rings zijn klaar! Tijd om ze te dragen bij een leuke outfit.

Op zoek naar meer DIY inspiratie? Geen probleem! We hebben tientallen leuke DIY projectjes in ons overzicht staan.

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
How to wear: Shorts

Als het mooi weer is, dan worden de shorts vaak uit de kast getrokken om vervolgens snel gecombineerd te worden...

Sluiten