DIY Report: Tassel Earrings

Zoals jullie waarschijnlijk al weten, behoren franjes tot één van de accessoires trends voor Spring 2013. Om je alvast een beetje op deze trend voor te bereiden, hebben wij speciaal voor jou een nieuwe DIY! Met deze DIY kun je namelijk jouw eigen tassel earrings maken. Ze zijn kleurijk, vrolijk en super trendy! De tassel earrings mogen dus niet ontbreken in jouw sieradencollectie.

1. Je hebt nodig:
– 25 Meter koord in verschillende kleuren.
– 2 Geribbelde koperen kraaltjes met dekseltjes.
– 2 Kettelstiften
– 2 Oorhaakjes
– Lijm
– Tangetjes
– Schaar

2 & 3. Knip van het koord 2 draden van 7,5 cm. Knip de rest van het koord in draden van ongeveer 25 cm. Maak hiervan 2 bosjes met elk 20 draden.

4 & 5. Leg de draden netjes neer in rechte lijnen en pak ze in het midden op. Pak een draad van 7,5 cm en leg deze onder het midden van het bosje draden. Maak een knoopje, zodat ze goed bij elkaar worden gehouden en knip het overige draad weg.

6 & 7. Steek de kettelstift van onder naar boven door een koperen kraaltje en doe een beetje lijm in het kapje van het kraaltje.

8 & 9. Duw het bosje met draden in het kapje voor een aantal seconden. En rijg een van de kralen boven op het kapje.

10 & 11. Pak een tangetje en buig de kettelstift 90 graden naar links. En buig daarna de kettelstift over de rechter kant van de tang, zodat er een rondje/gaatje ontstaat.

12 & 13.  Buig de rest van de kettelstift om het gaatje heen. Nadat de kettelstift er twee keer omheen is gebogen, kan het overige weg worden geknipt.

14 & 15. Haal het oorhaakje door het gaatje en knip de draden op gewenste lengte.

En klaar zijn jouw tassel earrings voor spring 2013!

Bron: HonestlyWTF

Klik hier voor meer DIY Reports en check ook eens deze leuke site: DIYFashion.nl

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Outfit: Zwarte blouse

Wat vinden jullie van mijn nieuwe blouse? Hij is eigenlijk heel anders dan mijn normale blouses. Deze outfit droeg ik...

Sluiten