DIY Report: Transparante Visitekaarthouder

In de zakenwereld is het van belang dat je jezelf goed kunt presenteren. Zo ook wanneer je een fashion blogger bent! Want zoals jullie vast en zeker zelf wel hebben ondervonden, zijn er talloze fashion blogs. En het is dan moeilijk om jezelf te onderscheiden van de rest. Daarom kun je ook geen enkel moment zonder goede visitekaartjes. Maar naast een goed ontwerp en een leuk kaartje heb je uiteraard ook een houder nodig! Zie hier hoe je een trendy transparante visitekaarthouder kunt maken:

Bron: A pair & a spare

1. Wat heb je nodig voor deze trendy transparante visitekaarthouder?

 • Een vierkant stuk transparant pvc
 • Schaar
 • Stud met een ronde kop
  Deze worden tenminste in dit voorbeeld gebruikt, maar heb jij een andere leuke toevallig thuis liggen. Dan kun je deze misschien ook wel gebruiken. Let er alleen wel op dat de houder uiteindelijk wel moet kunnen sluiten.
 • Multi perforator
 • Visitekaartje
  Mocht je deze nog niet hebben, gebruik dan een creditcard.
 • Pen
 • Lijm

2. Nu gaan we echt beginnen! Leg allereerst jouw visitekaart of creditcard op het stuk pvc (in het midden is het meest handige). Markeer nu de hoeken met een pen.

3. Knip met de schaar vierkanten uit het stuk pvc, welke loodrecht staan op de gemakeerde punten.

4. Met behulp van de multi perforator maak je twee gaten in de zijkanten van de pvc.

5. Haal de schroef door één van de gaten en bevestig deze met de bovenkant van de stud.

6. Vouw de zijkanten eerst naar binnen en daarna de onderste en bovenste flappen. Hierna kun je nog eventueel een beetje lijm plaatsen op de zijkanten, zodat deze vast blijven zitten aan de onderkant. Als laatste is het nu van belang de vorm er goed in te krijgen. Dit doe je door een aantal dikke boeken op de visitekaarthouder te plaatsen. Laat ze er voor een nacht op staan en je hebt een mooie transparante visitekaarthouder! Heel veel plezier ermee!

Kun je maar geen genoeg krijgen van DIY? Geen probleem! Door enkel hier te klikken, kom je in ons DIY overzicht terecht!

Reageren

Your email address will not be published.

Lees vorig bericht:
Outfit: Printed Dress

Het waaide zo ongelooflijk hard toen ik deze outfit droeg dat het bijna onmogelijk was om goeie foto's te maken!...

Sluiten